Bijzonder En Nieuw

De Rheezerbelten 25 jaar

2017 25 jaar De Rheezerbelten|familie Hans!

In 2017 is familie Hans 25 jaar eigenaar van De Rheezerbelten. Het oorspronkelijke bedrijf De Rheezerbelten, een bungalowpark, bestaat al vanaf de jaren zestig. Een bijzonder mooie mijlpaal! Dankbaar op de afgelopen jaren, trots op hetgeen is bereikt en vertrouwen in de toekomst. Klik hier voor het jubileumprogramma!

Historie

In 1992 kochten onze ouders Henk en Annie Hans Bospaviljoen De Rheezerbelten op 31 maart, het bungalowpark met een kantine. Met Pasen openden zij het Pannenkoekenrestaurant in de voormalige kantine die zij verbouwden in een boerderij-stijl. De koets was ook toen al een middelpunt. De activiteiten werden uitgebreid met het verzorgen van feesten, partijen en vergaderingen. De Rheezerbelten werd een begrip. Maar er waren nog meer ambities. In 1996 werden de bungalows verkocht om het restaurant te kunnen uitbreiden.

Eind 1999 werd het nieuwe restaurantgedeelte geopend: een prachtig rietgedekte boerderij in Sallandse stijl en meer zichtbaar vanaf de Grote Beltenweg. In deze boerderij een ruime entree en receptie, mooie toiletten en een groot Pannenkoekenrestaurant met terras met volop ruimte voor feesten. Met deze uitbreiding ontstond er ook letterlijk ruimte voor een gekoesterde wens: een à la carte restaurant De Rheezer Bistro werd gecreerd in het "oude" gedeelte. Een sfeervol restaurant met mooie gewelven, een perfecte locatie voor culinair genieten.

Overnachting

Om het verblijf bij de Rheezerbelten compleet te maken werd in 2002 de Hotellerie gebouwd, een 14 kamer groot hotel voor de toeristische en zakelijke markt. Een perfecte aanvulling, er was volop behoefte aan overnachtingsmogelijkheden in Hardenberg.

Een nieuw tijdperk

In 2003 was het tijd om het horeca/restaurant gedeelte over te dragen aan ons, zoon Enrico en schoondochter Margé. Henk en Annie bleven verantwoordelijk voor het hotel. Wij hebben in de ruim afgelopen 13 jaar het restaurant steeds verder weten te ontwikkelen. Een nieuw terras, een grootse verbouwing van de keuken voor meer efficientie, nieuwe inrichting Rheezer Bistro, nieuwe activiteiten en samenwerkingen, een nieuwe logo passende bij onze unieke locatie etcetera. En in 2016 werd de reeds bestaande patio overdekt. Daarmee werd de patio een ideale ruimte voor een feestje van ongeveer 40 personen. U ervaart hier het bos binnen: veel daglicht en gebruik van natuurlijke materialen zoals een lange moswand, berkenstammen en hout.

Prijzen

Diverse prijzen werden behaald zoals een 2e plek op het NK Pannenkoekenbakken, een 2e plek bij de Haringmaster, twee maal de Zilveren Schaal en het duurzaamheidslabel Green Key Goud sinds 2015.

Anno 2017

De Rheezerbelten is ook anno 2017 een begrip in Hardenberg en wijde omgeving. Zeker als Pannenkoekenrestaurant, met meer dan 100 soorten pannenkoeken op de kaart. Nog steeds ambachtelijk gebakken in de pan en naast de pannenkoeken ook een uitgebreide keuze aan menu's.

Maar ook de Rheezer Bistro: een unieke locatie om culinair te worden verwend met bijzondere producten en bereidingen. Ingredienten uit het Vechtdal en de natuur: u proeft het.

Voor Feest&Partij&Catering hebben vele gasten ons in de afgelopen 25 jaar al weten te vinden, onze gastvrijheid wordt geloofd.

Dankbaar

Wij zijn alle gasten in de afgelopen 25 jaar heel dankbaar voor het vertrouwen wat zij ons hebben gegeven. Vele gasten kwamen terug, tal van hoogtepunten in vele families werden hier gevierd.

Met diverse evenementen staan we stil bij ons jubileum om met u te vieren. We zien u graag! Klik hier voor het jubileumprogramma!

Datum 01 januari t/m 31 december
Online Reserveren