Workshop Stippen

Verhip! Ik stip!

Stippen op keramiek is hip en happening!

In deze toffe workshop leer je hoe je keramiek naar eigen smaak kunt verfraaien met gekleurde stippen.
Iedereen kan het, het is heerlijk ontspannend en een fijne manier om je creativiteit te visualiseren.

Wil jij weleens hip aan het stippen?

Marjoleine geeft deze superleuke workshop. Zij is de initiatiefnemer van In De Buitenlucht.
De workshop wordt gehouden op onze patio met veel daglicht waar het bos naar binnen is gehaald in aankleding en sfeer.  Leuk voor vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, personeelsvereniging.

In de buitenlucht

Marjoleine, die deze workshop geeft, is de initiatiefnemer van In De Buitenlucht. "In de Buitenlucht" organiseert scholingen, trainingen en lessen op het gebied van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.Met als visie dat buiten beter voor je is.
Scholing
Scholing in de buitenlucht is deelnemen aan workshops, trainingen en/of wandelingen op maat. We hebben een tof en wisselend aanbod aan creatieve workshops. Daarnaast verzorgen wij trajecten/ activiteiten gericht op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en succesvol ondernemen. Een mix van creatief bezig zijn en bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling is bij ons ook mogelijk en zeer succesvol gebleken!
Wandelcoaching
Wij zetten je graag in beweging, ook letterlijk. Wandel met ons mee en ontdek wat je/ jullie echt wilt/ willen. Weke kant wil je op met je baan, afdeling, team, onderneming, je privéleven? Neem de tijd om de zaken eens goed op een rijtje te zetten en boek een ik stel orde op zaken wandeling. Individueel of met je colleg