Fietsarrangementen

Fietsarrangementen

Heerlijk Hardenberg | Smaakfietsroute

Heerlijk op pad met een smaakroute, al fietsend langs Vechtdal streekproducenten.

Heerlijke Smaakfietsroutes en gevulde knapzak

Heerlijk op pad met een smaakroute, al fietsend langs Vechtdal streekproducenten. Een 'exclusief kijkje in de keuken' bij gepassioneerde producenten die hun verhaal vertellen. Op naar de volgende verrassing om de smaakpapillen te prikkelen. Wat te denken van bessen, een heerlijk vers scharreleitje, asperges, producten van de Buffelfarm of ambachtelijk boerenijs? Ontdek de ongekende smaken van het Verrukkelijk Vechtdal tijdens de tussenstops met aansluitend een bezoekje aan de deelnemende restaurants waar gekookt wordt met de streekproducten van het seizoen. Als kers op de taart ontvangt u ook nog eens een knapzak met houdbare streekproducten mee naar huis.

Buikje rond? Neerploffen op een verrukkelijk kussen...

Buikje rond en genoeg inspiratie opgedaan? Wat is dan heerlijker om na een verrukkelijke maaltijd met streekproducten neer te ploffen op een kussen in een luxe hotel of B&B? Overnachten en dineren kan bij een accommodatie naar keuze, zie onderstaande locaties. Reserveren kan rechtstreeks telefonisch of per mail via Hotel Hardenberg (info@hotelhardenberg.nl) of de Rheezer Kamer (info@derheezerkamer.nl) - ovv Heerlijk Hardenberg arrangement - die ervoor zorgt dat het u aan niets ontbreekt.

Ins & outs Heerlijk Hardenberg arrangement

De prijs voor het arrangement is 195 euro voor 2 personen, dit is inclusief:

  • 1 overnachting op basis van een tweepersoonskamer bij Hotel Hardenberg of de luxe B&B de Rheezer Kamer
  • Overheerlijk ontbijt
  • 3 gangen Heerlijk Hardenberg menu in onze Rheezer Bistro (excl. drankjes)
  • Rijk gevulde knapzak met (houdbare) streekproducten voor mee naar huis
  • Fietskaart Heerlijk Hardenberg met 2 Smaakroutes

Dit arrangement is te reserveren in de periode van 1 april - 1 november, toeslag voor 2e verlengingsnacht is 80 euro voor 2 personen. N.B: Bij B&B Madame Lescaut en B&B De Rheezer Kamer kan alleen voor min. 2 nachten geboekt worden. Bij De Rheezer Kamer geldt verblijf alleen tijdens midweek, prijs 325 euro op basis van 2 nachten, 2 personen. Kinderen t/m 12 jaar ontvangen 17,50 euro korting op het arrangement. Fietshuur is optioneel erbij te reserveren.