Happen en trappen

Happen en trappen

Twee culinaire fietsroutes van Happen en Trappen

Route 1 "Hardenberg aan de Overijsselse Vecht" van 44 km.
Wie het Vechtdal wil leren kennen, hoeft enkel de rivier te volgen. De Vecht meandert door het landschap en passeert daarbij bossen, heidevelden en charmante stadjes. Ga de strijd aan met het water, proef de sfeer van weleer en ontmoet een oude held. Het Vechtdal wacht op u…
De route begint met koffie en wat lekkers bij ons Restaurant De Rheezerbelten in Rheeze. Daarna volgt een voorgerecht bij Boomstamrestaurant Het Heemse in Hardenberg, en een soepje bij De Gloepe in Diffelen. Het hoofdgerecht wordt geserveerd bij Spoor 7 in Mariënberg. En bij BLIJ in het centrum van Hardenberg wacht u ten slotte het dessert.

Route 2 "Hardenberg van Vecht zur Vechte" van 56 kilometer.

Langs de grens met onze oosterburen loopt de Vecht kronkelend door het landschap. We trekken vanuit het centrum van Hardenberg omhoog richting Gramsbergen waar Erik Hulzebosch heeft leren schaatsen! De Duitse grens komt al snel in zicht en we gaan van Vecht zur Vechte richting het Duitse Laar. Terug in Nederland trekken we door de landerijen ten oosten van Hardenberg waarbij we kennismaken met de zandruggen rond Lutten. We eindigen de dag weer via de kabbelende Vecht in Rheeze.

De route begint met koffie en wat lekkers bij BLIJ in HArdenberg. Daarna volgt een voorgerecht bij Mommeriete in Gramsbergen, en een soepje bij De Ganzenhoeve in Holthone. Het hoofdgerecht wordt geserveerd bij Boomstammenrestaurant in Heemse. En in ons Restaurant De Rheezerbelten in Rheeze wacht u ten slotte het dessert.

Prijs Dagarrangement € 42,95 p.p. (excl. drankjes). Rechtstreeks te boeken bij Happen en Trappen:
Route 1 https://www.happenentrappen.nl/route/92
Route 2 https://www.happenentrappen.nl/route/161