Magisch feest met Magic John

Heb je ooit wel eens een konijn uit een lege hoed zien komen? Of een doekje dat eerst blauw was rood zien worden? Het kan allemaal wanneer Magic John er is.

Tafelgoochelen | Pannenkoekdiner

Goochelaar Magic John komt bijna altijd elke laatste zondag van de maand tafelgoochelen in ons restaurant. Extra vermaak tijdens het wachten voor jong en oud, telkens weer doet hij je versteld staan met zijn bijzondere goochelacts. Een plezier voor jong en oud!

2020

De data in 2020 zijn 26 januari,  23 februari (laatste zondag voorjaarsvakantie),  29 maart, 26 april (meivakantie), 31 mei, 28 juni, 26 juli, 30 augustus, 27 september, 25 oktober (laatste zondag herfstvakantie), 29 november, 25 èn 26 december (Eerste en Tweede Kerstdag). Data onder voorbehoud.

Extra vermaak tijdens feest of verjaardag

Zelf een feestje organiseren? Magic John is er graag bij. Magic John kleedt uw feest magisch aan met zijn goocheltrucs. Dichtbij aan tafel voor jong en oud, en voor de kinderen maakt hij de prachtigste ballonfiguren. Kijk op www.magicjohn.nl voor meer informatie, tarief en contactgegevens.