Activiteiten door samenwerking

Samenwerken is voor ons bedrijf erg belangrijk, want samen kun je meer! Outdoor, creatief, bijzonder...voor elk wat wils

Outdooractiviteiten

Diverse sportieve programma’s in de schitterende natuur van de Rheezerbelten en Vechtdal Overijssel.
Samen met Rederij Peters / Vechtdal Events, Expedition OutdoorVechtdal Express en Total Outdoor organiseren we vele arrangementen. Er zijn vele activiteiten mogelijk. We stellen graag samen met deze partners een programma voor u samen.

Duurzaam Actief: Etrikke

In samenwerking met Vechtdal Events uit Ommen een duurzame activiteit: Beleef de unieke sensatie van electrisch Trikken door het mooie Vechtdal. De hippe verschijning is niet alleen het toonbeeld van duurzaamheid, maar is ook actief bezig zijn op zijn leukst! De Etrikke is een hip maar toegankelijk vervoermiddel. Na de professionele instructie kan iedereen er met een veilig gevoel mee overweg. Ideaal als actieve onderbreking van uw vergadering of voorafgaand aan uw lunch of diner!

Prijs p.p.: € 36,25
Aantal personen: min. 12 en max. 20 personen min. leeftijd 16 jaar
Duur: ca. 2 uur
Aanvang: in overleg

Inclusief:
• 1 x Koffie/thee met Hardenbergse lekkernij
• E-Trikke met GPS-routesysteem
• Startparcours met instructeur
• Helm en veiligheidshesje
• WA verzekering

Funbike

Dit is fietsen, maar toch heel anders! Funbikes zijn ligfietsen met een hoge funfactor. In een ontspannen houding geniet u van een prachtige route die we voor u hebben uitgezet. Het fietsen op onze knalroze funbikes is even wennen, maar na de professionele instructies en een kleine proefrit, fietst u er zo mee weg.

U hoeft niet te stuntelen met een fietsroute op papier, u krijgt van ons een GPS-unit mee die u naar de mooiste plekjes van het Vechtdal leidt. Ideaal als actief onderdeel van uw bedrijfsuitje, personeelsfeest, familiedag of uitje met vrienden! Zijn er mensen binnen de groep minder goed ter been? Wij beschikken ook over 1 elektrische Quattrofiets (meerprijs € 12,50 en graag opgeven bij reservering).

Prijs p.p.: € 18,75
Aantal personen: min. 15 personen max. 30 personen
Duur: ca. 2 uur
Aanvang: in overleg

Inclusief:
• 1 x Koffie/thee met Hardenbergse lekkernij
• Funbike met GPS-routesysteem
• Oefenrondje en uitleg van instructeur

In samenwerking met Vechtdal Express

TukTuk rijden incl. koffie/thee € 38,50 p.p. 3,5 uur, voor kids 0-12 jr € 28,50 p.p.
Vechtfloat | elektrische boot 6 persoons € 80 2 uur
E-chopper incl. koffie/thee € 28,50 p.p., voor kids achterop 6-12 jr € 10,00 p.p. 

Nog meer mogelijkheden:

* Kickbike tocht (steppen) v.a. € 10,50 p.p. (met GPS of GeoRun the Signs)
* Vechtdal Quest: extra opdrachten voor een competitie-element à € 4,00 p.p tijdens een fietstocht (eigen fiets). Tijdens kickbike (steppen) of Etrikke of funbike (verhuur via ons ism Vechtdal Events) à € 3,00 p.p.
* Piramidebouwen met baboestokken (Bamboe Challenge) à € 13,00 p.p. (minimaal 16 personen, duur 1 tot 1,5 uur) (ism Expedition Outdoor)
* Handboogclinic à € 13,00 p.p. (minimaal 16 personen, duur 1 tot 1,5 uur) (ism Expedition Outdoor)
* Arrow Battle: spel met boogschieten op elkaar. v.a. 17,50 p.p. (ism Expedition Outdoor)
* Kanovaren
* GPS tocht met opdrachten € 12,00 p.p.
Back2Basic € 15,00 p.p. Duur 2 uur v.a. 10 personen (ism Expedition Outdoor)
* Escape Room Hardenberg of Escape Room (ism Vechtdal Events)
* Highland Games (op locatie Expedition Outdoor):  € 25,00 p.p.
* Teambuilding op maat voor bedrijven mbv diverse thema's v.a. € 27,50 p.p. (ism Expedition Outdoor). Met thema's zoals Vertrouwen | Verbinden | Communicatie
* Wie is de mol? In centrum of op onze locatie € 22,50 p.p. (ism Expedition Outdoor)
* Eendentour € 40,00 p.p. (ism Expedition Outdoor)
Mountainbike clinic € 27,50 p.p. (ism Expedition Outdoor)
* Paintbal  € 25,00 p.p. 2 uur (ism Total Outdoor Events)

Andere outdoor activiteiten op maat

Boerengolf

Welke groep slaat zijn bal in de minste slagen in de emmer met een massief houten klompje aan een stok? Op loopafstand van 400 meter van ons restaurant vindt u Boerengolf Veurink, onze buren.

Prijs p.p. € 5,50
Wij bieden u arrangementen aan in samenwerking met Boerengolf Veurink.

Bijzonder

Koesafari

Een natuurlijke belevenis voor jong en oud waarin u het verhaal hoort achter de Brandrode Runderen, het Vechtdalrund, van familie Jansen in Arrien nabij Ommen, een kwartiertje per auto van ons bedrijf. Al vele jaren presenteren wij dit streekproduct Vechtdalrund op de kaart van onze Rheezer Bistro. Achter deze Vechtdalrunderen zit een prachtig verhaal, een uniek stukje natuur en bovenal hele enthousiaste ondernemers. Uitgeroepen tot meest innovatieve uitje van Nederland door de ANWB 2012.

Ga mee op Koesafari voor het verhaal van het Vechtdalrund en kom aansluitend genietend van een echt Vechtdalmenu in onze Rheezer Bistro. Voor meer informatie www.koesafari.nl

Creatief

Bloemschikken

De twee zussen van Artiflora uit Kloosterhaar verzorgen deze workshop voor ons. Na ongeveer twee uur ga je met een bijzonder mooi bloemstuk naar huis.

Pottenbakken met Harrie

Bent u op zoek naar iets unieks om uw verblijf creatief aan te kleden? De pottenbakker op uw kinderfeestje, vrijgezellenfeest of op school maakt uw dag onvergetelijk en u neemt na afloop uw eigen gedraaide potje in ontvangst. Uiteraard nadat de pottenbakker eerst zelf een demonstratie heeft gegeven, zodat u daarna zelf een eigen potje kan draaien met instructies van de pottenbakker. De rest van de groep is in de gelegenheid om te handvormen met klei.

Eigen ideeën zijn van harte welkom om uw dag zo onvergetelijk mogelijk te maken in een ontspannen sfeer met pottenbakker Harrie.

De pottenbakker is al lange tijd werkzaam in zijn beroep en heeft al voor verschillende uitdagingen gestaan. Hij begeleidt ook kinderen met een (autistische) beperking en/of gedragsproblemen.

Voor 50 euro per uur en 7,50 per pak klei kan de pottenbakker maximaal 25 personen begeleiden.

Wilt u meer informatie, kunt u vrijblijvend contact opnemen op telefoonnummer 0523-260336 (en vraag naar de pottenbakker Harrie Neutel) of per email harrieneutel @ziggo.nl