Huifkar tocht

Al eens op een huifkar meegeweest? Nou vooruit, er even lekker op uit met Huifkar ’t Belsenspan. Twee sterke trekpaarden voor de kar.

't Belsenspan

Huifkar 't Belsenspan is een enthousiast familiebedrijf en verzorgen al sinds vele jaren huifkartochten voor ons. Omdat ze niet dichtbij wonen is, is enige tijd van tevoren reserveren noodzakelijk. De huifkarren zijn verschillend qua capaciteit. Desgewenst verwarmd (dus het gehele jaar mogelijk) en met muzikale omlijsting en rolstoeltoegankelijk. Kosten zijn op aanvraag via info@belsenspan.nl of telefonisch 0529- 458279, want dit is afhankelijk van uw wensen en aantal personen. Voor meer info over het Belsenspan: www.belsenspan.nl.

Kleinere groepen

Ook is er een huifkarverhuur vlakbij, voor kleinere gezelschappen (12-13 personen), oa. ook schemertochten: Huifkarverhuur Rheezerkamp Henk Jans, Marsmars 5i, Rheeze. tel.nr 06-50495899

Catering

De Rheezerbelten verzorgt graag de catering onderweg: een gevulde picknickmand, worst en kaas, iets te drinken voor onderweg. Of feestelijk champagne met luxe hapjes. Maar ook hapje en een drankje op locatie. In de winter idyllisch door de sneeuw met onderweg op locatie warme chocomelk, berenburg en glühwein met een warm hapje. Kortom, bijna alles kan. De Rheezerbelten verzorgt graag een prijsopgave.