Wandelroutes

Wandelroutes

Onze eigen wandelroute

Onze eigen wandelroute voert u langs de mooiste plekjes. Geniet van de natuur en de prachtige dorpskernen van Heemse en Rheeze. Kunstenaar Jaap Snel schilderde enkele parels uit Hardenberg. Deze schilderijen hangen ook bij ons in het pand. Deze wandelroute laat deze parels aan u zien. De afstand varieert van 5, 10 tot 15 km. De route is kostenloos verkrijgbaar bij ons restaurant.

Wandelroute "Rondom Rheeze"

Volop variatie! U wandelt 13,3 km langs de Campingboulevard, door het Staatsbos Boswachterij Hardenberg, langs de Haarplas (ook wel het Zwanenmeer genoemd) en speelvijver De Oldemeijer en de Overijsselse Vecht, het brinkdorp Rheeze en zandverstuiving De Rheezerbelten. Klik hier voor de route.

Wandelnetwerk

Vanuit Hardenberg kunt u uit de voeten met meer dan 600 kilometer Wandelnetwerk. Wilt u zich goed voorbereiden op uw wandeltocht of vindt u het handig om ook onderweg een kaart van het Wandelnetwerk in uw zak te hebben? Koop de Wandelnetwerkkaart Vechtdal bij ons voor € 5,95. Voor nog meer informatie https://www.vechtdaloverijssel.nl/routes/Wandelen/