Koud en warm buffet

Onderstaand een aantal suggesties uit onze uitgebreide assortiment van de koud en warme buffetten Uiteraard kunnen deze kunnen in overleg worden samengesteld en aangepast aan uw wensen en onze mogelijkheden. Graag gaan wij ook nieuwe uitdagingen met u aan, bijvoorbeeld in uw voorkeur voor een bepaald land. Genoemde prijzen zijn per persoon.

Hors d’oeuvre buffet vanaf €24,50

vanaf 25 personen

Diverse soorten stokbrood (Bakker Battjes) | kruidenboter | roomboter

  • meloen met rauwe ham
  • huisgemaakte salades: huzarensalade | wittekoolappelei-salade
  • gevuld ei
  • diverse luxe vleeswaren: paté | rosbief | rollade | pastrami |
  • verse zalm
  • makreel
  • haring
  • forel
  • garnalen
  • vers fruit

Hors d’oeuvre en warm buffet vanaf €32,50

vanaf 25 personen

Hors d'oeuvrebuffet: voor de samenstelling: zie boven

Warme buffet

Drie vlees/vissoorten met keuze uit:

  • Rundergehaktballetjes met soja-taugésaus of satésaus of stroganoffsaus
  • Rollade | honing-tijm saus
  • Varkenslende | champignonroomsaus
  • Beenham met honginmosterdsaus
  • Biefstuk in stroganoffsaus (+ € 1,50)
  • Kipkerrie
  • Kippeborrelpootjes
  • Spareribs (+2,50)
  • Lamsstoofpot (= 2,50)
  • Rheezer stoofpotje
  • Lasagna
  • Varkenshaasje met Zwolse mostersaus
  • Gestoofde vissoorten in groene kruidensaus (= 2,50)
Met garnituren
  • Patat
  • Rijst
  • Gebakken aardappel
Uit te breiden met (meerprijs):
  • Gerookte zalm € 2,50
  • Verse groente van het seizoen €1,75
  • Extra patat/pasta/aaardappelgratin/puree of aardappelkroketjes €1,50

Rheezer Bistrobuffet vanaf €45,00

vanaf 25 personen

Vooraf tijdens de borrel serveren wij een huisgemaakte amuse

Voorgerechtenbuffet:

* Diverse soorten brood | boter | salsa | aioli
* Rundercarpaccio | Parmezaan | rucola | truffelmayonaise
* Zalm – gravad lax – met bijpassende seizoensgarnituren
* Coppa di Parma – cantaloupe – feta – olijf – basilicum
* Seizoens voorgerecht

Hoofdgerechtenbuffet:

* 3 vleesgerechten van het seizoen met bijpassende seizoensgarnituren
* 1 visgerecht van het seizoen met bijpassende seizoensgarnituren
* 1 vegetarisch gerecht met bijpassende seizoensgarnituren
* verse seizoenssalade

Dessert:

Seizoenstrifle 

Salade en warm buffet vanaf €26,50

vanaf 25 personen

3 soorten huisgemaakte gegarneerde salades
met een keuze uit:

- Huzarensalade
- Aardappelsalade
- Vissalade
- Italiaanse pastasalade
- Wittekoolappeleisalade
- Groene gevulde pluksla
- Caprese basilicum | tomaat | mozzarella
- Seizoenssalade
geserveerd met stokbrood assorti | kruidenboter | aioli | salsa

Warm buffet 3 gerechten en 2 garnituren

te kiezen uit onderstaande keuzes (A)
  • rundergehaktballetjes | pepersaus of satésaus of stroganoffsaus
  • beenham met honingmosterdsaus
  • schnitzeltjes met roomsaus
  • kipsaté
  • kipkerrie
of bij meerprijs € 1,50 p.p. per soort ook keuze uit onderstaande (B) 
  • biefstuk | stroganoffsaus
  • spareribs
  • varkenshaasje | Zwolse mosterdsaus
  • gestoofde vissoorten | groene kruidensaus
en 2 garnituren uit te kiezen uit onderstaande: 
  • rijst
  • gebakken aardappelen
  • patat (kreukel of dikke friet)
  • aardappelgratin
  • pasta
  • aardappelcroquetjes 

Uit te breiden met (prijs p.p.):

  • Keuze uit A €1,75
  • Keuze uit B €2,50
  • Extra garnituur €1,50
  • Groente van het seizoen €1,50