Koud en warm buffet

Onderstaand een aantal suggesties uit onze uitgebreide assortiment van de koud en warme buffetten Uiteraard kunnen deze kunnen in overleg worden samengesteld en aangepast aan uw wensen en onze mogelijkheden. Graag gaan wij ook nieuwe uitdagingen met u aan, bijvoorbeeld in uw voorkeur voor een bepaald land. Genoemde prijzen zijn per persoon.

Hors d’oeuvre buffet vanaf €23,50

vanaf 25 personen

Diverse soorten stokbrood (Bakker Battjes) | kruidenboter | roomboter

  • meloen met rauwe ham
  • huisgemaakte salades: huzarensalade | wittekoolappelei-salade
  • gevuld ei
  • diverse luxe vleeswaren: paté | rosbief | rollade | pastrami |
  • verse zalm
  • makreel
  • haring
  • forel
  • garnalen
  • vers fruit

Hors d’oeuvre en warm buffet vanaf €28,50

vanaf 25 personen

Hors d'oeuvrebuffet: voor de samenstelling: zie boven

Warme buffet

Drie vleessoorten met keuze uit:

  • Rundergehaktballetjes met soja-taugésaus of satésaus of stroganoffsaus
  • Rollade | honing-tijm saus
  • Varkenslende | champignonroomsaus
  • Rijst
  • Gebakken aardappels

Uit te breiden met (meerprijs):

  • Gerookte zalm €1,25
  • Beenham met honginmosterdsaus €1,75
  • Biefstuk in stroganoffsaus €2,25
  • Kipkerrie €1,75
  • Kippeborrelpootjes €1,75
  • Spareribs €2,25
  • Lamsstoofpot €2,50
  • Rheezer stoofpotje €2,25
  • Lasagna met vlees of vis €2,00
  • Varkenshaasje met Zwolse mostersaus €2,25
  • Gestoofde vissoorten in groene kruidensaus €2,25
  • Groente van het seizoen €1,50
  • Extra patat/pasta/aaardappelgratin/puree of aardappelkroketjes €1,50

Rheezer Bistrobuffet vanaf €42,50

vanaf 25 personen

Vooraf tijdens de borrel serveren wij een huisgemaakte amuse

Voorgerechtenbuffet:

Diverse soorten brood met roomboter. Rundercarpaccio, gerookte zalm, verse tonijn, kipfilet in aceto balsamico en pluksla

Hoofdgerechtenbuffet:

Kalfslende in kalfsjus, lamsbout in een rode wijnsaus, zalm in een groene kruidensaus, aardappelgratin, twee soorten verse seizoen groenten en een wittekoolappelei-salade

Dessertbuffet:

IJstaart met verse vruchten en slagroom, vruchten bavarois, chocolade mousse, tiramisu en apfelstrudel met een warme vanillesaus

Salade en warm buffet vanaf €20,50

vanaf 25 personen

Drie soorten huisgemaakte gegarneerde salades met een keuze uit:

- Huzarensalade
- Aardappelsalade
- Vissalade
- Italiaanse pastasalade
- Wittekoolappeleisalade
- Waldorfsalade

Warm buffet

  • rundergehaktballetjes met pepersaus
  • schnitzeltjes met roomsaus
  • kipsaté
  • rijst
  • gebakken aardappelen

Uit te breiden met (meerprijs):

  • Beenham met honginmosterdsaus €1,75
  • Biefstuk in stroganoffsaus €2,25
  • Kipkerrie €1,75
  • Kippeborrelpootjes €1,75
  • Spareribs €2,25
  • Lamsstoofpot €2,50
  • Rheezer stoofpotje €2,25
  • Lasagna met vlees of vis €2,00
  • Varkenshaasje met Zwolse mostersaus €2,25
  • Gestoofde vissoorten in groene kruidensaus €2,25
  • Groente van het seizoen €1,50
  • Extra patat/pasta/aaardappelgratin/puree of aardappelkroketjes €1,50