U bent hier
Homepage Feest & Partij & Catering Buffetten Koud en warm buffet
Koud en warm buffet
Onderstaand een aantal suggesties uit onze uitgebreide assortiment van de koud en warme buffetten Uiteraard kunnen deze kunnen in overleg worden samengesteld en aangepast aan uw wensen en onze mogelijkheden. Graag gaan wij ook nieuwe uitdagingen met u aan, bijvoorbeeld in uw voorkeur voor een bepaald land. Genoemde prijzen zijn per persoon.
Hors d’oeuvre buffet vanaf €24,50
vanaf 25 personen
Diverse soorten stokbrood (Bakker Battjes) | kruidenboter | roomboter
- meloen met rauwe ham
- huisgemaakte salades: huzarensalade | wittekoolappelei-salade
- gevuld ei
- diverse luxe vleeswaren: paté | rosbief | rollade | pastrami |
- verse zalm
- makreel
- haring
- forel
- garnalen
- vers fruit
Hors d’oeuvre en warm buffet vanaf €32,50
vanaf 25 personen
Hors d'oeuvrebuffet: voor de samenstelling: zie boven
Warme buffet
Drie vlees/vissoorten met keuze uit:
- Rundergehaktballetjes met soja-taugésaus of satésaus of stroganoffsaus
- Rollade | honing-tijm saus
- Varkenslende | champignonroomsaus
- Beenham met honginmosterdsaus
- Biefstuk in stroganoffsaus (+ € 1,50)
- Kipkerrie
- Kippeborrelpootjes
- Spareribs (+2,50)
- Lamsstoofpot (= 2,50)
- Rheezer stoofpotje
- Lasagna
- Varkenshaasje met Zwolse mostersaus
- Gestoofde vissoorten in groene kruidensaus (= 2,50)
- Patat
- Rijst
- Gebakken aardappel
- Gerookte zalm € 2,50
- Verse groente van het seizoen €1,75
- Extra patat/pasta/aaardappelgratin/puree of aardappelkroketjes €1,50
Rheezer Bistrobuffet vanaf €45,00
vanaf 25 personen
Vooraf tijdens de borrel serveren wij een huisgemaakte amuse
Voorgerechtenbuffet:
* Diverse soorten brood | boter | salsa | aioli
* Rundercarpaccio | Parmezaan | rucola | truffelmayonaise
* Zalm – gravad lax – met bijpassende seizoensgarnituren
* Coppa di Parma – cantaloupe – feta – olijf – basilicum
* Seizoens voorgerecht
Hoofdgerechtenbuffet:
* 3 vleesgerechten van het seizoen met bijpassende seizoensgarnituren
* 1 visgerecht van het seizoen met bijpassende seizoensgarnituren
* 1 vegetarisch gerecht met bijpassende seizoensgarnituren
* verse seizoenssalade
Dessert:
Seizoenstrifle
Salade en warm buffet vanaf €26,50
vanaf 25 personen
3 soorten huisgemaakte gegarneerde salades
met een keuze uit:
- Huzarensalade
- Aardappelsalade
- Vissalade
- Italiaanse pastasalade
- Wittekoolappeleisalade
- Groene gevulde pluksla
- Caprese basilicum | tomaat | mozzarella
- Seizoenssalade
geserveerd met stokbrood assorti | kruidenboter | aioli | salsa
Warm buffet 3 gerechten en 2 garnituren
- rundergehaktballetjes | pepersaus of satésaus of stroganoffsaus
- beenham met honingmosterdsaus
- schnitzeltjes met roomsaus
- kipsaté
- kipkerrie
- biefstuk | stroganoffsaus
- spareribs
- varkenshaasje | Zwolse mosterdsaus
- gestoofde vissoorten | groene kruidensaus
- rijst
- gebakken aardappelen
- patat (kreukel of dikke friet)
- aardappelgratin
- pasta
- aardappelcroquetjes
Uit te breiden met (prijs p.p.):
- Keuze uit A €1,75
- Keuze uit B €2,50
- Extra garnituur €1,50
- Groente van het seizoen €1,50