Vergaderen in Hardenberg

In alle rust vergaderen in een bosrijke en ontspannen omgeving? Zakelijk overleg, business tot business of een congres? Een vergadering, meeting, cursus, presentatie, seminar of een bijeenkomst tot een succes maken? Dat kan bij Restaurant De Rheezerbelten. Wij ontzorgen u om u alle aandacht te laten richten op de training, vergadering of workshop..

Uw vergadering op maat

De Rheezerbelten heeft verschillende vergaderruimtes in soorten en maten. Voor kleinere en grote gezelschappen. In een klassieke U-vorm of in een speelse opstelling. Zittend of afgewisseld met staande werkvormen of in loungezitjes. 

En wilt u even een frisse neus halen of op andere gedachtes komen door ontspanning of inspiratie uit de natuur te halen: Buiten is goed voor u. Het bos ligt direct voor onze deur. 

Wilt u de dag laten overgaan in de avond? Combineer dan uw vergadering met een diner in De Rheezer Bistro al dan niet private dining. Of met een ongedwongen buffet, een sportief of cultureel arrangement. 

Voor meerdaagse sessies met een overnachting hebben wij samenwerkingen met één van de luxe B&B's in de naaste omgeving of met het naast gelegen Hotel Hardenberg.

De Rheezerbelten biedt de perfecte locatie te midden van de natuur voor inspiratie, bezinning, brainstormen, teambuilding of voor een zogenaamde heisessie.

Vergaderarrangementen

Er zijn diverse vergader arrangementen divers in samenstelling en tijdsduur. Lees meer...

Faciliteiten | Opstelling

De Rheezerbelten biedt goede faciliteiten. En u bepaalt uw gewenste opstelling. Lees meer...

Vergaderruimtes

De vergaderruimtes van De Rheezerbelten hebben elk hun eigen stijl in uitstraling.

Vergaderzaal De Ereprijs
Locatie: Boven aan voorzijde pand | onder de rieten kap met uitzicht op bos door dakkapel aan zijkant en 2 ramen aan voorkant
Capaciteit: 8 tot 16 personen | 25 m2
Te koppelen aan vergaderzaal De Rheezermaten.

Vergaderzaal De Rheezermaten
Locatie: Boven aan achterzijde pand | onder de rieten kap met uitzicht op bos door dakkapel. Ook 2 ramen aan achterzijde.
Capaciteit: 4 tot 8 personen | 45 m2
Te koppelen aan vergaderzaal De Ereprijs.
 
Vergaderzaal De Patio
Locatie: begane grond | midden in pand met twee grote lichtstraten waardoor veel daglicht
Capaciteit: 8 tot 20 personen | 50 m2
Deze ruimte wordt ook vaak gebruikt voor de lunch bij een vergadering in vergaderzalen boven.
 
Grote zaal Pannenkoek
Locatie: begane grond | voorzijde pand
Capaciteit: 16 tot 120 personen | 200 m2
 
Deze vergaderruimtes zijn ook tegelijk beschikbaar, voor overleg in groepen of verschillende werkvormen. 

Private Dining

Bij onze Rheezer Bistro is een wijnkelder. Een besloten ruimte waar u uw bijeenkomst, overleg of presentatie kunt combineren met een smaakvol diner.

Culinaire invulling diner

Graag verwijzen wij naar de kaart van ons à la carte resaturant de Rheezer Bistro, naar onze buffetten voor een aantal menusuggesties en naar verschillende opties voor activiteiten. Voor de actieve, inpirerende of outdoor activiteiten bieden wij u een offerte op maat.

Actief en outdoor

Om actief en sportief te ontspannen of voor teambuilding kunt u uw vergaderarrangement combineren met één van onze activiteiten. En verfrissende wandeling door de natuur, op een kickbike of funbike mbv een GPS of tijdens het spel Boerengolf.  

Suggestie: Duurzaam Actief!

Ideaal als voorprogramma van een lunchmeeting of voor een vergaderbreak! Op een Etrike erop uit.
De actieve, sportieve en outdoor activiteiten organiseren wij in combinatie met Expedition Outdoor Hardenberg, Vechtdal Events uit Ommen of Total Outdoor Events uit Rheeze of Boerengolf Veurink. Er zijn vele activiteiten mogelijk.

Bijzonder

Maar ook kan een bijzonder programma in de schitterende natuur van de Rheezerbelten en Vechtdal Overijssel worden gemaakt bijvoorbeeld onder begeleiding van Vechtdal Ranger Nico Arkes vanuit Staatsbosbeheer, een IVN gids of voor een inspirerende wandelsessie met Coach to Nature Herma Overweg, wandelcoach Marjoleine Huitema van In de Buitenlucht of een andere begeleider die aansluit bij uw doel. Lees meer over "In de Buitenlucht"