Vergaderen in Hardenberg

In alle rust vergaderen in een bosrijke en ontspannen omgeving? Een workshop, meeting, cursus, seminar, bijeenkomst tot een succes maken? Dat kan bij De Rheezerbelten.

Uw vergadering op maat

We hebben verschillende vergaderruimtes voor kleinere en grote gezelschappen. En desgewenst combineert u uw vergadering met een diner in De Rheezer Bistro, een ongedwongen buffet een sportief of cultureel arrangement of overnachting in het naast gelegen Hotel Hardenberg. De perfecte locatie te midden van de natuur voor inspiratie, bezinning, teambuilding, brainstormen of een zogenaamde heisessie. Er zijn diverse vergader arrangementen.

Graag verwijzen wij naar de kaart van de Rheezer Bistro, naar onze buffetten voor een aantal menusuggesties en naar verschillende opties voor activiteiten. Voor de actieve, inpirerende of outdoor activiteiten bieden wij u een offerte op maat.

Faciliteiten

'De Rheezerbelten' beschikt over twee vergaderzalen boven waarvan de capaciteit is tot 25 personen. In de grote zaal beneden kunnen we seminars verzorgen tot 150 personen. Naar uw wens maken wij een opstelling in een U-vorm, carrè- of theateropstelling. Er zijn meerdere ruimtes tegelijk beschikbaar, waarin overleg mogelijk is zonder bijkomende kosten. Lees meer...

Private Dining

Ook hebben we de wijnkelder bij onze Rheezer Bistro, alwaar u uw presentatie kunt combineren met een besloten diner.

Actief en outdoor

Om actief en sportief te ontspannen of voor teambuilding kunt u uw vergaderarrangement combineren met één van onze activiteiten. En verfrissende wandeling door de natuur, op een kickbike of funbike mbv een GPS of tijdens het spel Boerengolf.  

Suggestie: Duurzaam Actief!

Ideaal als voorprogramma van een lunchmeeting of voor een vergaderbreak! Op een Etrike erop uit.

De actieve, sportieve en outdoor activiteiten organiseren wij in combinatie met Vechtdal Events uit Ommen of Total Outdoor Events uit Rheeze of Boerengolf Veurink. Er zijn vele activiteiten mogelijk.

Bijzonder

Maar ook kan een bijzonder programma in de schitterende natuur van de Rheezerbelten en Vechtdal Overijssel worden gemaakt bijvoorbeeld onder begeleiding van Vechtdal Ranger Nico Arkes vanuit Staatsbosbeheer, een IVN gids of voor een inspirerende wandelsessie met Coach to Nature Herma Overweg of  tijdens een Koesafari in Arrien.