Joggem & ontstaan van de Vecht

Kennen jullie Joggem al? Joggem woont in de gemeente Hardenberg, zit op de basisschool en vindt het net als veel van zijn vriendjes leuk om spelletjes te spelen op de computer. Boeken lezen doet hij ook, maar dan moeten het wel spannende verhalen zijn. Wat Joggem het allerleukst vindt is lekker buiten zijn. Vooral fietsen en wandelen vindt hij superleuk!

Een kinderfietsroute speciaal voor kinderen. Doorkruis het Vechtdal en leer en ontdek er de meest bijzondere plekken!
Onderweg houden de quizvragen je scherp. Heb je alle vragen goed beantwoord? Dan kan je met het antwoord de code kraken van de kluis en wacht daar een kleine attentie.

In de fietsroute rondom Rheeze-Diffelen gaat Joggem op pad met z’n oma. Samen zoeken ze naar de geschiedenis en het ontstaan van de Vecht en Oma To haalt herinneringen op uit haar jeugd. De fietsroute is zo’n 15 kilometer lang.

De fietstocht is te koop bij ons, restaurant De Rheezerbelten. De kosten voor een boekje zijn € 1,50 per stuk. Per boekje mag één attentie uit de kluis worden gehaald.

De route voert je langs vele recreatieve bedrijven. Dit past niet allemaal in het boekje, dus op de pagina ‘Rheeze-Diffelen’ lees je alles over deze toeristische trekpleister.