Ontdek de Rheezerbelten

Bij De Rheezerbelten draait alles om genieten. Even lekker binnenwaaien tijdens een fiets- of wandeltocht voor een kop soep, een kopje koffie of een tosti of genieten van een overheerlijke lunch of diner. Maak kennis met ons Pannenkoekenrestaurant, ons à la carte restaurant de Rheezer Bistro, de inspirerende vergaderaccommodaties en de nabijgelegen Hotellerie. Welkom in het Vechtdal. Vechtdal Overijssel: Alle tijd.

In het bos

Beleef onze unieke locatie aan de rand van Hardenberg in het bos temidden van het Vechtdal. Omgeven door een prachtige natuur, voortdurend veranderd, seizoenen, elementen. Genieten van al het goede van het leven.

Zoveel te doen

Eten we vandaag heerlijke, ambachtelijk gebakken pannenkoeken? Of gaan we eens uitgebreid genieten van een Puur Vechtdal viergangendiner? Of kiezen we voor beide en maken we er gewoon een leuk weekend van? Het kan allemaal bij De Rheezerbelten.

Tussendoor lekker uitwaaien in het rustieke Vechtdal landschap van bossen, beekjes, nostalgische dorpjes en natuurlijk de traag meanderende Vecht.

Met het gezin en familie elkaar de tijd gunnen om echt te genieten tijdens een diner of onze leuke kinderwandelroute. Of maken we er een actieve dag van? Alles is mogelijk: midgetgolfen, wandelen, fietsen, kanovaren of eropuit met de kickbike. Vechtdal Overijsel: alle tijd om te ontspannen.

Inspiratie zoeken

Voor wie graag het nuttige met het aangename verenigt, hebben we diverse vergaderarrangementen. Laat u inspireren door de rust en ruimte van dit prachtige stukje Nederland. Hier komen ideeën tot leven!

De Rheezerbelten: Gewoon Welkom!

Samen met ons team staan wij voor u klaar!

Enrico en Margé Hans