Moederdag Brunch Drive-In | Walk-In High Tea

Zondag 9 mei 2021 is het weer Moederdag. Tijd om alle lieve moeders in het zonnetje te zetten!

Verwen je liefste moeder en vrouw met een feestelijke Moederdag brunch bij jullie thuis vanuit onze Drive-In! Met ook een speciale kinderbrunch! Op deze zondag kan je met het hele gezin genieten van lekkers. Warm, koud, hartig, zoet. Een smaakvolle brunch met diverse lekkernijen.

Hoe werkt het?
- bestel telefonisch op tel.nr. 0523-270012 (dit kan tot vrijdag 7 mei 18.00 uur)
- we vragen de gewenste ophaaltijd (zondag tussen 10.30 en 12.30 uur)
- je ontvangt een bestelnummer
- op de aangegeven zondag 9 mei en doorgegeven tijd kom je de bestelling op halen in onze Drive-In

Nog meer aanbod!

Elk week van dag is van 16.00-19.30 uur onze Pannenkoeken Drive-In en Rheezer Bistro Drive In geopend, in het weekend vanaf 12.00 uur.

Pannenkoeken Drive Inn: lees meer...
Rheezer Bistro Drive Inn: lees meer...

Naast deze gerechten hebben we ook een Wine O'Clock en een High Gin of High Beer arrangement. 

Moederdag Walk-In High Tea

Moederdag vieren met de liefste mensen om je heen; genieten van de prachtige natuur tijdens een wandeling rondom Rheeze terwijl de High Tea hapjes op verschillende idyllische plekjes worden geserveerd. Doe mee met de WALK-IN High Tea op Moederdag op zondag 9 mei 2021.

Jullie worden ontvangen bij Restaurant de Rheezerbelten met een kopje thee en een heerlijk stukje taart to go. Met de gekregen routekaart wandelen jullie het eerste gedeelte van de uitgezette Moederdagwandeling richting de SomerWende waar jullie op het terras getrakteerd worden op echte Rheezerthee van eigen plantage. Uiteraard hoort er ook nu weer een heerlijk taartje bij.

Vervolgens lopen jullie langs de Vecht, over mooie kleine wandelpaadjes en door het bos richting de Oldemeijer. Hier staat onderweg een doosje met scones, clotted cream en lemon curd voor jullie klaar. Heerlijk genieten van de traditionele Engelse scones te midden van de mooie natuur. Na al dit lekkers lopen jullie het laatste gedeelte van de route richting restaurant de Rheezerbelten waar deze gezellige Moederdagwandeling afgesloten wordt met een kopje thee en twee soorten hartige mini-sandwiches.

Walk-in High Tea te boeken vanaf 2 personen; 11 km wandeling inclusief High Tea – € 22,50 per persoon.

Voor meer informatie en boeken: Klik hier