Moederdag High Tea wandeling

Een heel gezellige activiteit om samen met jouw schoon-, bonus-, of -moeder te doen.

High Tea Wandeling

Na de vele enthousiaste reacties van vorig jaar, organiseren we ook dit jaar wederom in samenwerking met Vechtdal Express een 'High Tea Wandeling'.
Je wandelt door de prachtige omgeving met smaakvol begin- en eind en met 3 smaakvolle tussenstops. Een heel gezellige activiteit om samen met jouw schoon-, bonus-, of -moeder te doen.

Moederdag vieren met de liefste mensen om je heen; genieten van de prachtige natuur tijdens een wandeling rondom Rheeze terwijl de High Tea hapjes op verschillende idyllische plekjes worden geserveerd. Doe mee met de WALK-IN High Tea op 8 mei aanstaande.

Jullie worden ontvangen bij Restaurant de Rheezerbelten met een kopje thee en een heerlijk stukje taart.
Met de gekregen routekaart wandelen jullie het eerste gedeelte van de uitgezette Moederdagwandeling richting de SomerWende waar jullie op het terras getrakteerd worden op echte Rheezerthee van eigen plantage. Uiteraard hoort er ook nu weer een heerlijk taartje bij.
Vervolgens lopen jullie langs de Vecht, over mooie kleine wandelpaadjes richting het bos van Rheeze. Hier staat onderweg een doosje met scones, clotted cream en lemon curd voor jullie klaar. Heerlijk genieten van de traditionele Engelse scones te midden van de mooie natuur.
Na al dit lekkers lopen jullie het laatste gedeelte van de route richting restaurant de Rheezerbelten waar deze gezellige Moederdagwandeling afgesloten wordt met een kopje thee en twee soorten hartige mini-sandwiches.

Walk-in High Tea te boeken vanaf 2 personen; 10 km wandeling inclusief High Tea – € 25,00 per persoon.
Aanmelden mag via Vechtdal Express.