Nog meer te doen

Activiteiten en acties Pannenkoekenrestaurant

Samenwerking Theater De Voorveghter

Heel blij zijn wij met ons mooie theater in Hardenberg: De Voorveghter. Met elk jaar weer een boeiend programma. In het bijzonder rondom de kindervoorstellingen werken we samen.

Peppa Pig Pannenkoek

Vanaf 7 februari t/m 23 februari 2019 staat onze samenwerking in het teken van Peppa Pig. Kom een Peppa Pig pannenkoek met bijpassende verrassing eten bij ons, ontvang een feesthoed om zelf te knutsselen. En bezoek op 23 februari één van de twee voorstellingen in Theater De Voorveghter met als thema "Verrassingsfeest".

Prijzen

Maak een foto van je Peppa Pig pannenkoek en feesthoed en maak kans op 1 van de leuke prijzen. Zoals een rondleiding op een èchte varkenshouderij, of Peppa Pig spulletjes.

En kom je op 23 februari na afloop van de voorstelling Peppa Pig de Peppa Pig pannenkoek eten dan krijg je op vertoon van je toegangskaartje een kinderijsje gratis.

Winter

Erop uit met de slee of schaats
Wie kan het hardst naar beneden glijden van de hoge stuifduinen van de Rheezerbelten van bijna 20 meter hoog? Wie schaatst de meeste rondjes op de Oldemeijer?
WinterWANDELING
Altijd wandelweer. Jas aan, das om, frisse neus, rode wangen en wie weet een witte deken van sneeuw die onder de schoenen kraakt en schittert onder de winterzon.
Een speciale wandelroute ligt gratis voor u klaar op elke moment dat u dat wenst.
GEWOON WELKOM
Nadien lekker genieten van een warme chocomel met appeltaart èn een lekkere pannenkoek bijvoorbeeld onze winterspecialiteit met stoofpeertjes en stoofpotje van hert. Een donker Pauwbiertje maakt het compleet.

Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants (VEP)

Wij zijn trots lid van de VEP, een actieve vereniging met allemaal pannenkoekenrestaurants over heel Nederland. Vele acties worden vanuit de VEP georganiseerd met diverse impressariaten en ketens.

De voorjaarsactie van 2019: Gorgels
Vooraankondiging (nog niet beschikbaar):
De Gorgels en het geheim van de gletsjer. Het spannende en fantasierijke vervolg op het razend populaire boek De Gorgels van de bekende komiek Jochem Myjer. Bestel een heuze Gorgels pannenkoek en ontvang een Gorgels Pluche èn maak kans op één van de leerzame spele en producten.