Nog meer te doen

Activiteiten en acties Pannenkoekenrestaurant

Op stap op de boerderij

Vanwege het succes in de afgelopen vijf jaar organiseren wij ook deze zomer dit familie uitje, samen met enthousiaste boeren uit de regio.

Op vier donderdagen in de zomervakantie te weten 25 juli, 1, 8 en 15 augustus een compleet dagje uit met een fietstocht voor gezinnen.
Met onderweg kijkjes bij de kippen, melkkoeien en vleesstieren op de boerderij, zelf pannenkoeken bakken, verdwalen in een maisdoolhof en plukken in de bessentuin.
Lijkt het jou leuk om mee te doen? Geef je dan op!

Praktische informatie

Deelname bedraagt € 17,50 p.p. (vanaf 3 jaar) voor een complete verzorging: drinken, pannenkoek eten (tegen meerprijs meer ingrediënten voor de pannenkoek) en alle soorten bessen plukken.
Deze verrassende dag uit voor het hele gezin begint om 10.00 uur bij Pluimveebedrijf Van der Veen en duurt tot ongeveer 16.00 uur.
Aantal kilometer ongeveer 25 km. Uiteraard ook per auto mogelijk.
Voor opgeven en meer informatie bel je met Restaurant De Rheezerbelten via tel: 0523-270012. Opgeven kan tot dag voor de fietstocht, dus tot 24 juli, 31 juli, 7 en 14 augustus!
Klik hier voor de flyer in pdf of voorkant flyer jpg èn achterkant flyer jpg.

Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants (VEP)

Wij zijn trots lid van de VEP, een actieve vereniging met allemaal pannenkoekenrestaurants over heel Nederland. Vele acties worden vanuit de VEP georganiseerd met diverse impressariaten en ketens.

Gorgels Jochem Myier

In oktober 2019 zal de Gorgelacties zijn: van de boeken van Jochem Myjer over de Gorgels. Bij een heuze Gorgel pannenkoek krijg je een pluche Gorgelknuffel cadeau. En maak kans op leuke prijzen!