Nog meer te doen

Activiteiten en acties Pannenkoekenrestaurant

Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants (VEP)

Wij zijn trots lid van de VEP, een actieve vereniging met allemaal pannenkoekenrestaurants over heel Nederland. Vele acties worden vanuit de VEP georganiseerd met diverse impressariaten en ketens.

Gorgels Jochem Myjer | Gorgelactie

Ken je de Boba's uit de boeken van Jochem Myjer over de Gorgels? Bij een heuze Gorgel pannenkoek krijg je een pluche Gorgelknuffel cadeau. En maak kans op leuke prijzen met de kleurwedstrijd!

Herfstvakantie: erop uit met het gezin!

Lekker Buiten spelen! Blaadjes schoppen, paddestoelen zoeken of op zoek naar Knof de Pad tijdens een wandeling in het bos van de Rheezerbelten. Speel een potje midgetgolf onder de bomen. En sluit af met warme chocomel of een heerlijke pannenkoek! Genieten van elkaar en alle tijd! Erop uit met het hele gezin.Lees meer...

Pietendagen

Spelen met Pieten èn smullen van Pannenkoeken!

De Pannenkoekpieten komen in december weer langs tijdens onze Pietendagen en zetten de boel op stelten. Vier pakjesavond samen met familie of vrienden bij ons in de Rheezerbelten.

De Pieten doen leuke spelletjes met de kids en uiteraard ligt er een cadeautje voor ze klaar! Ook helpen de Pieten graag met het uitdelen van de cadeautjes voor opa en oma of papa en mama. Heb jij al zin in een pannenkoek van Pannenkoekpiet? Reserveer dan jouw tafel!

Wilt u uw verblijf verlengen met een overnachting? Voor reservering in het direct naastgelegen Hotel Hardenberg aan de rand van Hardenberg te midden van het Vechtdal Overijssel klik hier.