Nog meer te doen

Activiteiten en acties Pannenkoekenrestaurant

Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants (VEP)

Wij zijn trots lid van de VEP, een actieve vereniging met allemaal pannenkoekenrestaurants over heel Nederland. Vele acties worden vanuit de VEP georganiseerd met diverse impressariaten en ketens.
In 2019 waren er mooie acties zoals de Fabeltjeskrant pannenkoek, de Gorgel pannenkoek en de Buurman en Buurman Kerstbal pannenkoek. Alle Boba's hebben een vriendje gevonden. In het voorjaar 2020 volgt een nieuwe actie.

Winter

Erop uit met de slee of schaats
Wie kan het hardst naar beneden glijden van de hoge stuifduinen van de Rheezerbelten van bijna 20 meter hoog? Wie schaatst de meeste rondjes op de Oldemeijer?
WinterWANDELING
Altijd wandelweer. Jas aan, das om, frisse neus, rode wangen en wie weet een witte deken van sneeuw die onder de schoenen kraakt en schittert onder de winterzon.
Een speciale wandelroute ligt gratis voor u klaar op elke moment dat u dat wenst.
GEWOON WELKOM
Nadien lekker genieten van een warme chocomel met appeltaart èn een lekkere pannenkoek bijvoorbeeld onze winterspecialiteit met stoofpeertjes en stoofpotje van hert. Een donker Pauwbiertje maakt het compleet.

Theater de Voorveghter Hardenberg

Sluit een bezoek aan een kindervoorstelling in Theater De Voorveghter af met de thema pannenkoek. Rondom diverse kindervoorstellingen werken we samen met leuke acties.
In december 2019 musical Doornroosje
Op 7maart 2020 Woezel en Pip
Op 4 april 2020 Buurman en Buurman
Op 2 mei (in de meivakantie) 2020 Brandweerman Sam