Nog meer te doen

Activiteiten en acties Pannenkoekenrestaurant

Op stap op de boerderij

Ook dit jaar organiseren wij ook deze zomer dit familie uitje, samen met enthousiaste boeren uit de regio. Met 1,5 meter afstand een heel leuke activiteit.
Op vier donderdagen in de zomervakantie te weten donderdag 23 en 30 juli en 6 en 13 augustus een compleet dagje uit met een fietstocht voor gezinnen.
Met onderweg kijkjes bij de kippen, melkkoeien en vleesstieren op de boerderij, pannenkoeken eten (zelf bakken ivm Corona maatregelen niet mogelijk), verdwalen in een maisdoolhof en plukken in de bessentuin.
Lijkt het jou leuk om mee te doen? Geef je dan op!

Praktische informatie

Deelname bedraagt € 17,50 p.p. (vanaf 3 jaar) voor een complete verzorging: drinken, pannenkoek eten (tegen meerprijs meer ingrediënten voor de pannenkoek) en alle soorten bessen plukken.
Deze verrassende dag uit voor het hele gezin begint om 10.00 uur bij Pluimveebedrijf Van der Veen en duurt tot ongeveer 16.00 uur.
Aantal kilometer ongeveer 25 km. Uiteraard ook per auto mogelijk.
Voor opgeven en meer informatie bel je met Restaurant De Rheezerbelten via tel: 0523-270012. Opgeven kan tot dag voor de fietstocht, dus tot 22 juli, 29 juli, 5 en 12 augustus!
Klik hier voor de hele flyer met informatie over de route, startpunt, tijden en nog meer.

Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants (VEP)

Wij zijn trots lid van de VEP, een actieve vereniging met allemaal pannenkoekenrestaurants over heel Nederland. Vele acties worden vanuit de VEP georganiseerd met diverse impressariaten en ketens.

Pannenkoeken Doeboek

In deze zomervakantie thuis in eigen land. Voor extra vakantieplezier hebben wij een Pannenkoeken Doeboek met een kinderpannenkoek à € 9,95. Geen kans om je te vervelen!