Nog meer te doen

Activiteiten en acties Pannenkoekenrestaurant

Op stap op de boerderij 
5 en 12 en 19 augustus 2021

Ook dit jaar organiseren wij ook deze zomer dit familie uitje, samen met enthousiaste boeren uit de regio. Met 1,5 meter afstand een heel leuke activiteit.
Op drie donderdagen in de zomervakantie te weten donderdag 5, 12, en 19 augustus een compleet dagje uit met een fietstocht voor gezinnen.
Met onderweg kijkjes bij de kippen, melkkoeien en vleesstieren op de boerderij, pannenkoeken eten, verdwalen in een maisdoolhof en plukken in de bessentuin.

Praktische informatie

Deelname bedraagt € 19,50 p.p. (vanaf 3 jaar) voor een compleet verzorgd dagje uit: bij elke boer iets lekkers, drinken, pannenkoek eten (tegen meerprijs meer ingrediënten voor de pannenkoek) en alle soorten bessen plukken.
Deze verrassende dag uit voor het hele gezin begint bij Pluimveebedrijf Van der Veen. Er zijn twee starttijden ivm Corona, nl. 10.00 uur en 10.30 uur. De dag duurt tot ongeveer 16/16.30 uur.
Aantal kilometer ongeveer 25 km. Uiteraard ook per auto mogelijk.
Voor meer informatie bel je met Restaurant De Rheezerbelten via tel: 0523-270012. 

Aanmelden?

Opgeven kan tot de dag voor de betreffende datum van de fietstocht, dus tot 4, 11 en 18 augustus 18.00 uur. Vol=Vol!
​Kinderen tot 3 jaar zijn gratis, zij hoeven niet aangemeld te worden.
Bestel hier je tickets (let op, kinderen vanaf 3 jaar betalen). 
Tickets Op Stap op de Boerderij 

Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants (VEP)

Wij zijn trots lid van de VEP, een actieve vereniging met allemaal pannenkoekenrestaurants over heel Nederland. Vele acties worden vanuit de VEP georganiseerd met diverse impressariaten en ketens.

Buurman & Buurman Spetter pannenkoek met handdoek

In de zomer van 2021 is er weer een Buurman en Buurman actie. Na het succes met de pluchepoppen deze zomer een Buurman en Buurman handdoek kado bij het bestellen van een heuze Buurman&Buurman SPETTER pannenkoek à € 9,95!

Pannenkoek Doeboek

En er is nog een actie van de VEP: Krijg een Pannenkoeken-doeboek cadeau bij een Doeboek-pannenkoek. Vol leuke spelletjes, weetjes, kleurplaten etc.
Prijs à € 9,95