U bent hier
Homepage Ontdek De Rheezerbelten Onze agenda Bijzonder en Nieuw | Pasen
Pasen | Paasbrunch
Vier de lente met Pasen! Met op Eerste Paasdag een feestelijke Paasbrunch!
Eerste Paasdag 9 april 2023
Op eerste Paasdag serveren we een heerlijke Paasbrunch in buffetvorm. Veel variatie en overheerlijke lekkernijen die we voorbereiden en waarvan jullie onbeperkt kunnen komen genieten. Voor de kleintjes hebben we een knutseltafel waar ze leuke paascreaties kunnen maken en verstoppen we eieren op ons erf die ze mogen zoeken!
Lees verder voor meer informatie over onze Paasbrunch. Op eerste Paasdag zijn beide restaurants Rheezer Bistro en Pannennkoekenrestaurant ‘s avonds ook geopend voor diner. Reserveren is gewenst.
Tweede Paasdag 10 april 2023
Op Tweede Paasdag zijn beide restaurants Rheezer Bistro en Pannennkoekenrestaurant geopend voor lunch en diner. Natuurlijk ook voor een gezellig koffiemoment met lekkers erbij, want we hebben gebak dat je niet kunt weerstaan. Bakkerij Siss&Bro uit Ommen zorgt ook tijdens de Paasdagen voor de lekkerste zoetigheden. Reserveren is gewenst.
Paasbrunch Eerste Paasdag 9 april 2023
v.a. 11.00 uur: Ontvangst
11.30 uur Presentatie feestelijke Paasbrunch
13.30 uur Sluiting buffet
Ook is er voor de kids een Paasknutseltafel en eieren zoeken op ons erf.
Prijs
Volwassenen: € 37,50 p.p. excl. fris/wijn/bier en koffiespecialiteiten
Kids 3-12 jr € 17,50 p.p.
Kids 0-2 jr gratis
Reserveren is verplicht. Vol=Vol
De brunch bestaat uit
* Soep
Vechtdal aspergesoep òf Pommodori soep
* Broodassortiment
Minibolletjes zacht assorti | croissants | kaiserbrood | vloerbrood | waldkorn | maisbrood | stokbrood
* Luxe brood
Suikerbrood | mueslibol
* Kaas
Heileuver jong en oud | brie | roomkaas | komijnkaas | taleggio
* Charcuterie
rosbief | beenham | mortadella | Italiaanse salami | coppa di parma | ossenworst | rollade piepkuiken
* Salades
- Caprese | tomaat | basilicum | mozzarella
- Roseval | mierikswortel | mosterd | Amsterdamse ui | crème fraiche
- Vechtdal ei salade
* Nog meer lekkers
- Carpaccio | rucola | Parmezaan | tuinboon | truffel
- Steak tartaar | kappertjes | | sjalot | salade Vechtdal ei
- Rivierkreeft | garnalen | grapefruit | kwartel ei | bieslook | gem sla
- Vitello tomato | "geen tonijn" | kalfsmuis | tomaat | olijf | pangratatto
- Diverse soorten jam
* Warm
- Japanse omelet | Okonomiyaki | spitskool |
- Vechtdal stoof | kaneel | laurier
- Flamande ovenschotel | Asperge Ernie | aardappel | Vechtdal ei | kervel | beenham
- Quiche | spinazie | feta | tomaat
- Zalm lasagne | bechamel | dragon | tuinboon | daslook
- Coq au vin | sudderkip | gnocchie con patate | asperge
Zoets
- Pannenkoek | stroop | suiker
- Crèpe royaal | gele room | sinaasappel
- Brownie taart | walnoten | advocaat
- Vechtdal Triffle | Slatmankoek | fruit van Ernie vd Kolk | Zuivel De Waard
- Salade seizoensfruit
- Arretjescake
Dranken
- Boerenkarnemelk en -melk De Waard
- Jus d'orange
- Sappenbuffet Vechtdalsapjes Ernie vd Kolk
- voor kids 1 x fristi/chocomel
Speciaal voor de kids
- Paashaas kaas
- Paasboterhamworst
- Minichocoladebroodjes
- Hagelslag puur | Vlokken melk | Nutella | Vruchtenhagel
- Broodhaantje wit