Volg de seizoenen

Elk seizoen laten we u ontdekken: culinair, maar ook met diverse activiteiten en evenementen. Volg ons op Facebook en Instagram!

Wilde Lunch | Zondag 12 december 2021

Geen wilde avonden meer momenteel, dus hoog tijd voor een wilde middag!

ZONDAG 12 DECEMBER organiseren we een WILDMIDDAG met een 4 gangen Wildmenu inclusief de lekkerste amuses en huisaperitief om mee te starten. Vervolgens serveren de chefs 3 gerechten van wild. En om de middag in culinaire stijl af te sluiten toveren we een heerlijk dessert en aangeklede koffie met friandises op tafel! We ontvangen jullie dan graag tussen 12.00 - 12.30 uur en je mag uitaard heerlijk blijven genieten tot 17.00 uur.
Wil jij hier ook bij zijn zondag de 12e? Reserveer dan een tafel in onze Rheezer Bistro.
Bel 0523-270012 of boek een tafeltje via "Reserveren" rechtsboven op deze pagina.

Proef de Herfst

Laat u verrassen in de Rheezer Bistro. Proef de smaken van de herfst van het Verrukkelijk Vechtdal. Beukenzwam, pastinaak uit eigen tuin, kweepeer, wild, Vechtdalrund, hazelnoot, pompoen. Kom, proef en geniet! Een apératief onder de gewelven bij de open haard en daarna smaakvol dineren aan tafel.

Corona check

Vanaf zaterdag 25 september a.s. moeten wij als horeca de ons opgelegde verplichte Coronacheck uitvoeren. U als gast kent de verantwoordelijkheid die u moet nemen om ons te bezoeken. We zullen de Coronacheck zo goed mogelijk uitvoeren, maar binnen het praktisch haalbare na ook overleg met de gemeente Hardenberg. Heeft u vragen hierover? Belt u ons gerust.