Feest & Partij

Persoonlijke aandacht en gastvrijheid geven uw feest een gouden randje. Vraagt u naar onze arrangementenlijst voor de verschillende mogelijkheden. Samen met u streven wij naar een perfecte afstemming van uw wensen op onze mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht en gastvrijheid voor iedere gast. U kunt bij ons een sfeervol onthaal vinden voor uw familiefeest, bedrijfsfeest, bruiloft of receptie. Omdat ieder feest uniek is, wordt er veel aandacht besteed aan de voorbereidingen van een feest door uw wensen in een persoonlijk gesprek te bespreken.

Activiteiten
Om ook actief bezig te kunnen zijn, bieden wij verschillende activiteiten in de schitterende natuur rondom Hardenberg en het Overijssels Vechtdal aan. Het sportieve programma organiseren wij in combinatie met “Total Outdoor Events” te Rheeze en "Rederij Peters" uit Ommen.Zo kunt u Boerengolf spelen bij onze buren; de familie Veurink. Daarnaast hebben we nog veel meer arrangementen en activiteiten.

Trouwlocatie
De Rheezerbelten is een stijlvolle locatie voor de officiële huwelijksvoltrekking. Voor deze onvergetelijke dag bieden wij vele mogelijkheden om deze dag tot de mooiste dag van jullie leven te maken. Lees verder

Èchte Bakker Olsman
Ook in onze producten gaan we voor de hoogste kwaliteit. Daarom bestellen we ons gebak, stokbrood en broodsoorten bij Bakkerij Olsman. Bakkerij Olsman is sinds 1967 gevestigd in Hardenberg, èchte bakker met ambachtelijke en eerlijke producten waarmee ze zich onderscheiden. Zij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en daarmee als enige in de regio toegelaten tot het Echte Bakkers Gilde. Een breed assortiment bestaande uit heerlijk ambachtelijk brood en gebak. Voor een écht en (h)eerlijk product gaan wij natuurlijk naar Bakkerij Olsman in Hardenberg.