Sfeervol vergaderen

In alle rust vergaderen in een bosrijke en ontspannen omgeving? Een workshop, meeting, cursus, seminar, bijeenkomst tot een succes maken? Dat kan bij De Rheezerbelten.

Uw vergadering op maat

We hebben verschillende vergaderruimtes voor kleinere en grote gezelschappen. En desgewenst combineert u uw vergadering met een diner in De Rheezer Bistro, een ongedwongen buffet een sportief of cultureel arrangement of overnachting in het naast gelegen Hotel Hardenberg. De perfecte locatie te midden van de natuur voor inspiratie, bezinning, teambuilding, brainstormen of een zogenaamde heisessie.

Faciliteiten

'De Rheezerbelten' beschikt over twee vergaderzalen boven waarvan de capaciteit is tot 25 personen. In de grote zaal beneden kunnen we seminars verzorgen tot 150 personen. Naar uw wens maken wij een opstelling in een U-vorm, carrè- of theateropstelling. Er zijn meerdere ruimtes tegelijk beschikbaar, waarin overleg mogelijk is zonder bijkomende kosten.

Private Dining

Ook hebben we de wijnkelder bij onze Rheezer Bistro, alwaar u uw presentatie kunt combineren met een besloten diner.

Programma op maat

Actief en outdoor

Om actief te ontspannen kunt u uw vergaderarrangement combineren met een verfrissende wandeling door de natuur, steppen, midgetgolfen, een wandeling, een klootschietroute, boerengolf of een sportief of een bijzonder programma in de schitterende natuur van de Rheezerbelten en Vechtdal Overijssel al dan niet samen met Natuuractiviteitencentrum De Koppel, Staatsbosbeheer of IVN. Het sportieve programma organiseren wij, indien gewenst specifiek gericht op teambuilding, in combinatie met 'Total Outdoor' te Rheeze en Rederij Peters te Ommen. Er zijn vele activiteiten mogelijk.

Graag verwijzen wij naar onze arrangementenlijst voor onze menusuggesties en activiteiten. Voor de actieve, inpirerende of outdoor activiteiten bieden wij u een offerte op maat.

Suggestie: Duurzaam Actief!

Ideaal als voorprogramma van een lunchmeeting of voor een vergaderbreak! lees meer....