Ontdek De Rheezerbelten

Bij De Rheezerbelten draait alles om genieten. Even lekker binnenwaaien tijdens een fiets- of wandeltocht voor een kop soep, een kopje koffie of een tosti of genieten van een overheerlijke lunch of diner. Maak kennis met ons Pannenkoekenrestaurant, de bijzondere Rheezer Bistro, de inspirerende vergaderaccommodaties en de knusse Hotellerie.

Eten we vandaag heerlijke, ambachtelijk gebakken pannenkoeken? Of gaan we eens uitgebreid genieten van een 4-gangendiner? Of kiezen we voor beide en maken we er gewoon een leuk weekend van? Het kan allemaal bij De Rheezerbelten. 

Zoveel te doen
Tussendoor lekker uitwaaien in het rustieke Vechtdal landschap van bossen, beekjes, nostalgische dorpjes en natuurlijk de traag meanderende Vecht. Of maken we er een actieve dag van? Alles is mogelijk: klootschieten, midgetgolfen, wandelen, fietsen, kanovaren of eropuit met de huifkar. 

Inspiratie zoeken
Voor wie graag het nuttige met het aangename verenigt, hebben we diverse vergaderarrangementen. Laat u inspireren door de rust en ruimte van dit prachtige stukje Nederland. Hier komen ideeën tot leven!