Magisch feest met Magic John

Heb je ooit wel eens een konijn uit een lege hoed zien komen? Of een doekje dat eerst blauw was rood zien worden? Het kan allemaal wanneer Magic John er is. 

Magic John kleedt uw feest magisch aan met zijn goocheltruc. Dichtbij aan tafel voor jong en oud, en voor de kinderen maakt hij de prachtigste ballonfiguren.

Goochelaar Magic John komt bijna altijd elke laatste zondag van de maand tafelgoochelen in ons restaurant. Extra vermaak tijdens het wachten voor jong en oud, telkens weer doet hij je versteld staan met zijn bijzondere goochelacts. Een plezier voor jong en oud!

Betoverende Kinderdagen
Daarnaast organiseren we elk jaar samen de Betoverende Kinderdagen: een zaterdag en zondag met een magische goochelshow, onbeperkt pannenkoeken eten tijdens ons pannenkoekenbuffet, een heerlijk dessert en een verrassing voor elk kind op betoverende wijze aangekleed door Magic John. Houd de website in de gaten of schrijf in voor onze nieuwsbrief voor de eerstvolgende Betoverende Kinderdagen!

Extra vermaak tijdens feest of verjaardag
Zelf een feestje organiseren? Magic John is er graag bij. Hij goochelt aan tafel en maakt ballonfiguren voor de kinderen. Kijk op www.magicjohn.nl voor meer informatie, tarief en contactgegevens.