Menukaart Rheezer Bistro

Laat u zich verrassen in ons Puur Vechtdal Menu of kiest u liever zelf van de à la carte?

Puur Vechtdal Menu

Een culinaire verrassing verzorgd door onze keukenbrigade met grotendeel pure producten uit deze streek.

Viergangen menu € 45,50

Driegangen menu € 35,50

Tweegangen (voor-hoofd, hoofd/dessert) € 29,95

Voorgerechten

Vitello Tonato
tonijn | kalf | kapper appel | ansjovis
***
Caesar Salade *
parelhoen | suikersla | eidooier | Parmezaan
***
Geitenkaas *
Koniki komkommer | gepofte quinoa | dille | Granny Smith
***
Garnalen cocktail 2.0
Hollandse garnalen | grapefruit | avocado | tomaat
***
Filet Americain op z’n Oosters
soja | sesam | komkommer | radijs | lente ui

Prijs voorgerecht € 10,95

Brood met kruidenboter, aioili en tomatensalsa € 4,75

Hoofdgerechten

Entrecote van het Vechtdalrund
waterkers | meloesui | peperjus | gekonfijte aardappel
***
Gebrande zalm
prei | kruidengnocchi | limoen beurre blanc | hazelnoot
***
Risotto van parelgort *
wilde spinazie | shi-itake | Parmezaan | green peez
***
Gekruide eendenborst
wortel variaties | vijfkruiden specerij | rode wijn
***
Kalfshaas
roodlof | raapstelen | caramel popcorn | eendenlever

Prijs hoofdgerecht € 24,50
Deze gerechten worden geserveerd met een aardappelgarnituur en rauwkost.

Nagerechten

Chocolademousse
zeezout | kumquat | dulce de leche | hazelnoot
***
Mangoparfait
gember | macadamia | yoghurt sorbet
***
De kaasjes van ‘t Kaaskeldertje
vijgenbrood | dip van vlierbes
***
Pannacotta van “Puur Vechtdal” yoghurt
rabarber | witte chocolade

prijs € 9,95

* Vegetarisch of vegetarisch te maken

Wijnarrangement

Bij elke gang een smaakvolle bijpassende wijn? Kies voor ons wijnarrangement:

Viergangen € 24,00
Driegangen € 18,00
Tweegangen € 12,00

Speciale en dieetwensen

Glutenvrij, melkvrij, vegetarisch, een voedselallergie of andere speicale of dieetwensen. Voor iedere gast presenteren we met uiterste zorg een speciaal menu. Graag informeren wij u ssamen met de keukenbrigade. De puurheid van koken geeft vele mogelijkheden.