Gastenboek

Welkom op ons gastenboek! We vinden het leuk als u uw positieve ervaringen met anderen wilt delen. Gebruik onderstaand formulier om uw reactie achter te laten.

Reageer op dit bericht

lisa op 22 March 2018 om 18:38 uur

Ik wil westhood van apexloans bedanken voor het ontvangen van een lening. ik word meerdere keren opgelicht in een poging om een ​​lening te krijgen totdat ik de heer westhood van apexloans ontmoet en hij gaf me een lening. als je vandaag een legitieme lening nodig hebt, meld je dan aan via apexloans@yahoo.com

Familie Meinen op 4 January 2017 om 15:03 uur

2e Kerstdag hebben wij enorm genoten van het Kerstmenu in de bistro. We werden ontvangen met een heerlijk likeurtje aan de bar of wat ieder maar wilde drinken. We kregen vooraf heerlijke hapjes. Zelfs Magic John kwam langs, hij liet ons vol verbazing achter. Het eten was voortreffelijk, iedereen heeft er vol van genoten, het was heerlijk. De sfeer was erg goed, we hadden een heerlijke avond met ons gezin. Hartelijk dank Margé en Enrico en team Rheezerbelten. Onze complimenten.

Gertjan & Daniëlle op 25 July 2016 om 19:12 uur

Bruilofstfeest: We hebben het diner door het mooie weer zelfs buiten kunnen doen. het heerlijke eten werd meer dan goed gepresenteerd, en naar behoefte (en speciale dieetwensen) geserveerd. erg persoonlijk en passend. Het feest savonds was bijzonder. Ze weten hier echt wat een bruiloftsavond nodig heeft. met een hardwerkend team en de vele opties was er al gauw een passende avondvulling! Bedankt!!

mevr.J.H.Loppersum-de Wilde op 1 August 2015 om 13:16 uur

Op Woensdag 21 juli 2015 werd ik gastvrij ontvangen in het restaurant. Een pracht locatie waar wij al jaren komen. Eerst met vrienden daarna met de kinderen en kleinkinderen. Er zijn diverse mogelijkheden: van pannenkoeken eten, sfeervol dineren met een gezelschap rondom de wijnkelder tot exclusief en intiem dineren met vrienden in de bistro. Mogelijkheden om buiten in de tuinen te vertoeven en kleine maar leuke speelgelegenheid voor de kinderen. De Hostellerie is een verademing van rust, ruimte en super schoon. De persoonlijke aandacht van de eigenaresse heb ik zeer gewaardeerd. Het restaurant en de Hostellerie is echt een aanrader.

Frank en Marleen op 12 July 2015 om 12:57 uur

Wij hebben vrijdag echt een supermooie dag gehad bij jullie! Fantastisch dat we buiten op het mooie terras konden trouwen. We hebben heel veel positieve reacties gehad van al onze gasten. Heel erg bedankt! Groetjes Frank en Marleen Sollie

B Meijer op 14 June 2015 om 10:39 uur

Gereserveerd voor 11 personen ivm. ons 40 jarig huwelijk voor 6 juni 2015, waarvan 5 kinderen. Om vier uur aanwezig, lekker drankje op het buitenterras in het zonnetje en de kinderen even midgetgolfen. Tegen vijf uur naar binnen om het eten te gaan bestellen. De kinderen van vijf,zes,zeven en acht jaar gedroegen zich voorbeeldig en bleven keurig aan tafel zitten. In de tussentijd druppelden steeds meer mensen binnen en kregen al snel hun eten. Tegen zes uur hadden wij nog steeds geen eten en begonnen de kinderen onrustig te worden en wilden spelen. Aan de bediening gevraagd of het nog lang zou duren kregen we te horen dat het bijna klaar was. We vonden het een beetje vreemd dat we zo lang moesten wachten terwijl andere gasten die later waren al lang hun eten op hadden. Eindelijk om twintig over zes kregen we ons eten. Vanaf toen liep het gelukkig vlotjes door en konden we ook patat ed. bijbestellen zonder daar heel lang op te moeten wachten. Mijn kleinzoon bestelde na zijn pannenkoekje nog een tosti die wel weer heel lang op zich liet wachten en omdat de andere kinderen al uitgegeten waren wilde hij het eigenlijk niet meer opeten en moesten we de andere kinderen ervan weerhouden om te gaan spelen zodat hij zijn tosti op kon eten. Het eten was heerlijk,de sfeer was gezellig,de kids vonden het fijn dat ze niet in een keurslijfje moesten eten dus gaan we zeker een keer terug komen. Alleen hopen we dan wel dat we niet weer bijna anderhalf uur op ons eten moeten wachten. met vriendelijke groet, Bettie Meijer.

Gerrit Hultink op 12 October 2014 om 11:08 uur

Gisteravond heerlijk gegeten in de Bistro. Met mijn natriumarme dieet was het toch een heerlijke culinaire verrassingsavond. TOP!

A. Vergunst-Burgersdijk op 25 August 2014 om 22:01 uur

Ik heb twee nachten gelogeerd in de 1-persoonskamer van het hotel. In een woord geweldig. De rust, het heerlijke bed, de kitchenette, het heerlijke ontbijt. \'s Avonds buiten even genoten van de sterrenhemel. De tweede dag heerlijk gegeten met de familie in het restaurant. De bediening, het overige personeel allen even vriendelijk. Kortom als ik in de buurt ben kom ik zeker terug. Bedankt voor de gastvrije ontvangst. O, ja en ik zei dat er een mug in mijn kamer zat. De mevrouw van de huishoudelijke dienst ging onmiddellijk in mijn kamer op zoek en ving er twee. Is dat geen service?

Fam. van Halen op 16 August 2014 om 22:59 uur

Goedenavond, We willen nogmaals laten weten dat we voortreffelijk gegeten hebben vanavond. Afgeopen week al eerder geweest in de tuin ook dat was heerlijk.Alles klopte. De sfeer de smaak de bediening We voelden ons zeer welkom. De gerechten waren echt heerlijk.Wijn was lekker. Puur en eerlijk. Nu zijn wij best verwend qua eten maar dit was echt super.(Komen allebei uit de horeca Niels jaren chef kok geweest vam michelin sterren zaak dus we houden van lekker) Niet te veel poespas dit was gewoon goed. Ik zou zeggen ga zo door! Ons zie je zeker terug.En we zullen goeie reclame maken. Vriendelijke groet Niels en Jennifer van Halen Alphen aan den Rijn.

Melanie rozenveld op 25 July 2014 om 19:43 uur

Elke zomervakantie gaan we hier minstens twee keer eten, de sfeer is erg gemoedelijk, het terras ziet er keurig uit, er is een speelhok binnen en een speeltuin buiten en de pannenkoeken zijn heerlijk! Goede kwaliteit voor een leuke prijs! Echt een aanrader!

Gerrit Hultink op 30 April 2014 om 21:16 uur

Hoi Enrico en Margé Vanavond hebben wij weer heerlijk bij jullie gegeten. Ondanks mijn natriumarme dieet, toch weer een heerlijke gevarieerde pannenkoek. Super voor elkaar.

J. VADER op 2 February 2014 om 18:12 uur

Hebben hier afgelopen kerst (2013) met kinderen en kleinkinderen van het kerstbuffet genoten. Grandioos. Ontzettend lekker en gevarieerd buffet. Duidelijke uitleg over de diverse gerechten en een geweldige presentatie. Ook aan de kleintjes was gedacht wat het eten betreft maar ook de vriendelijkheid van het personeel en aandacht voor zowel de volwassene als voor de kinderen was opvallend fijn te noemen. Voor ons als familie was dit het ultieme kerstbuffet in een heel gezellige ambiance en sfeer. Bedankt daarvoor. We komen zeker terug.

Arnoud Kas op 2 December 2013 om 12:56 uur

Van: arnoudkas@gmail.com [mailto:arnoudkas@gmail.com] Namens Arnoud Kas Verzonden: zondag 17 november 2013 12:02 Aan: info@rheezerbelten.nl Onderwerp: Erg gezellig gisteren Beste Margé en Enrico, Wat een gezellige middag/avond was het gisteren in jullie prachtige restaurant. Het is echt een fijne locatie om muziek te maken. De ruimte is overzichtelijk en toch knus. En wisten jullie dat de akoestiek in de ruimte erg goed is. De ruimte heeft weinig galm van zichzelf en dit leidt ertoe dat je prima muziek kunt maken die hoorbaar en genietbaar is, terwijl de gasten ook gewoon een gesprek kunnen voeren. Dit is echt een voordeel van de ruimte. Verder vond ik de opzet met de 4 locaties waar gegeten kon worden er goed. Er ontstond daardoor een lekkere doorloop door de hele zaal. Verder mijn complimenten over de keuken. Wat een variëteit aan gerechten en allemaal met evenveel zorg en vakmanschap bereid. Ik speel op meer dan 100 feesten per jaar en jullie keuken springt er echt uit. Top! Met vriendelijke groeten Arnoud Kas