Buffetten

Onderstaand geven wij u een aantal suggesties voor buffetten. Uiteraard kunnen deze kunnen in overleg worden samengesteld en aangepast aan uw wensen en onze mogelijkheden. Graag gaan wij ook nieuwe uitdagingen met u aan, bijvoorbeeld in uw voorkeur voor een bepaald land. 

Pannenkoekenbuffet (v.a. 15 pers.) vanaf € 11,95

Een presentatie van naturel pannenkoeken met diverse soorten beleg (ham, kaas, salamiworst), diverse vruchtjes (peer, perzik, ananas, banaan, rozijnen, gember, boerenjongens en – boerenmeisjes, bramen, bosbessen), stroop, suiker, jam, hagelslag en roomboter (Buffet A) 

Dit buffet is uit te breiden tot:

BuffetA + warme kersen verse vruchten, slagroom ( =Buffet B) € 12,95
Buffet B en Rheezer stoofpotje òf gebakken spek en ui (= Buffet C) - 14,95
Buffet C en gebakken spek en ui (= Buffet D) - 15,95
Buffet D en ragout (= buffet E) - 16,95
Buffet E en shoarma (= Buffet F) - 18,95

Stamppottenbuffet (v.a.15 pers.) vanaf € 15,50

Drie soorten huisgemaakte stamppot met keuze uit:

* Boerenkool              * Rodekoolstamppot
* Hutspot                   * Zuurkool
* Andijviestamppot      * Spruitjes met mascarpone        
* Hete bliksem           * Preipot            
* Pompoen 

Uiteraard zijn de soorten ook aan te passen aan het voorjaar/zomer, vraag onze mogelijkheden voor de zomerse stamppotten.

Met grove-, fijne- en rookworst van de slager, gebakken spekjes, jus, diverse zuren, diverse soorten mosterd, piccalilly

Uit te breiden met (meerprijs):
Rheezer stoofpotje € 2,00
Extra stamppot - 1,75
Spareribs - 1,75
Speklapjes - 1,50
Erwtensoep met spek en worst - 4,75

Barbecue-arrangement (v.a. 20 pers.) vanaf € 19,95

Diverse soorten stokbrood van èchte Bakker Olsman, kruidenboter, roomboter, huisgemaakte huzaren- en wittekoolappeleisalades met diverse rauwkostsalades, vijf vleessoorten van de slager (hamburger, braadworst, biefstuk, kipsaté en casselerrib), diverse koude en warme sauzen.

Uit te breiden met (meerprijs):

Karbonade, shaslick of speklap € 1,25
Vis in folie met kruiden, groenten - 2,50
Spies van gamba’s of lamskotelet - 2,50
Kipdrumsticks - 1,50
Spareribs - 2,25

Hors d’oeuvre buffet vanaf € 18,50

(minimaal 25 personen)

Diverse soorten stokbrood, kruidenboter, roomboter, meloen met rauwe ham, huzarensalade, wittekoolappelei-salade, gevuld ei, diverse luxe vleeswaren, verse zalm, makreel, haring, forel, garnalen en vers fruit

Hors d’oeuvre en warm buffet vanaf € 25,50

Voor het hors d’oeuvre buffet zie boven.
Het warme buffet bestaat uit rundergehaktballetjes in een soja-taugésaus, rollade in een honing-tijm saus en varkenslende in een champignonroomsaus, rijst en gebakken aardappels

Uit te breiden met (meerprijs):
Gerookte zalm € 1,00
Beenham met honingmosterdsaus € 1,50
Biefstuk met stroganoffsaus - 2,00
Kipkerrie - 1,50
Kippeborrelpootjes - 1,50
Spareribs -2,25
Lamsstoofpot - 2,00
Rheezer stoofpotje -2,00
Lasagna met vlees of vis - 1,75
Varkenshaasje met Zwolse mosterdsaus - 2,00
Gestoofde vissoorten in groene kruidensaus- 1,75
Groente van het seizoen - 1,00
Extra patat/pasta/ aardappelgratin/puree of aardappelkroketjes - 1,00

Bistrobuffet vanaf € 40,50

Vooraf tijdens de borrel serveren wij een huisgemaakte amuse

Voorgerechtenbuffet:
Diverse soorten brood met roomboter. Rundercarpaccio, gerookte zalm, verse tonijn, kipfilet in aceto balsamico en pluksla

Hoofdgerechtenbuffet:
Kalfslende in kalfsjus, lamsbout in een rode wijnsaus, zalm in een groene kruidensaus, aardappelgratin, twee soorten verse seizoen groenten en een wittekoolappelei-salade

Dessertbuffet:
IJstaart met verse vruchten en slagroom, vruchten bavarois, chocolade mousse, tiramisu en apfelstrudel met een warme vanillesaus

Salade en warm buffet vanaf € 19,95

Drie soorten huisgemaakte gegarneerde salades met een keuze uit:
- Huzarensalade
- Aardappelsalade
- Vissalade
- Italiaanse pastasalade
- Wittekoolappeleisalade
- Waldorfsalade

Het warme buffet bestaat uit rundergehaktballetjes met pepersaus, schnitzeltjes met roomsaus en kipsaté, rijst en gebakken aardappelen

Uit te breiden met (meerprijs):
Beenham met honingmosterdsaus € 1,50
Biefstuk met stroganoffsaus - 2,00
Kipkerrie - 1,50
Kippeborrelpootjes - 1,50
Spareribs -2,25
Lamsstoofpot - 2,00
Rheezer stoofpotje -2,00
Lasagna met vlees of vis - 1,75
Varkenshaasje met Zwolse mosterdsaus - 2,00
Gestoofde vissoorten in groene kruidensaus- 1,75
Groente van het seizoen - 1,00
Extra patat/pasta/ aardappelgratin/puree of aardappelkroketjes - 1,00

Gourmet (vanaf 4 tot 20 personen) vanaf € 23,50

Diverse soorten stokbrood, kruiden- en roomboter, huisgemaakte huzarensalades, zes vleessoorten (varkensfilet, -medaillon, shoarmavlees, biefstuk, tartaar en kipfilet), champignons, ui, paprika, omelet- en pannenkoekenbeslag, roerbakgroenten, ananas, rozijnen, banaan, diverse koude en warme sauzen

Uit te breiden met (meerprijs)
Vissoorten - 2,50
Spies van gamba’s - 2,50
Lamskotelet - 2,50