Onze eigen activiteiten

Spelen onder de bomen op onze vernieuwde 18-holes-midgetgolfbaan gelegen aan de rand van de Rheezerbelten of ontdek van het Vechtdal tijdens onze prachtige klootschietroute richting Rheeze of per stepbike tijdens GeoRun the Signs.

Midgetgolf

In het voorjaar 2011 is onze midgetgolfbaan volledig vernieuwd: een uniek natuurlijk aangelegde 18-holes baan met kunstgras en houten hindernissen passend bij de bosrijke omgeving. Het kunstgras is vlak en zelfs na een regenbui goed te bespelen. Speelduur ongeveer 1,5 uur.

Prijs
Kinderen t/m 12 jaar (basisschool) € 4,00 p.p.
Volwassenen € 4,50 p.p.
Groepen € 4,00 p.p.

Klootschieten

Oerhollands klootschieten tijdens een prachtige klootschietroute richting Rheeze.

Prijs
Voor volwassenen en kinderen € 4,00 p.p.
Ook is het mogelijk catering onderweg te verzorgen; een gevulde picknickmand of een bolderkar gevuld met drankjes en hapjes behoren tot onze mogelijkheden; neem persoonlijk contact met ons op voor uw wensen.

Georun the Signs

GeoRun_logo_web.png

Op zoek naar waypoints

Gewapend met een stepbike en een GPS-systeem ga je op pad op zoek naar Waypoints. Een Waypoint is een plek die alleen gevonden kan worden aan de hand van een coördinaat. Dit coördinaat wordt met behulp van een GPS-systeem opgezocht.

Met een rugzak met tools als extra hulpmiddel moeten de elf Waypoints worden gevonden die nodig zijn om de finish te bereiken tijdens een negen kilometer lange steptocht. De in totaal elf coördinaten staan op naamplaatjes die op verrassende plaatsen in het parcours zijn verstopt. Telkens wanneer bij een Waypoint een naamplaatje met een coördinaat wordt gevonden, komt de finish een stukje dichterbij. Maar ... wordt een Waypoint of een naamplaatje niet gevonden, dan houdt GeoRun - The Signs onmiddellijk op. Uitdaging, beproeving en volharding.

Tips:

- neem voldoende proviand mee voor onderweg
- neem je zwemkleding mee

Voor wie?

GeoRun the Signs kan iedere dag gemaakt worden, met z'n tweeen, als gezin met tieners, jongeren of in een groep in een groep tijdens teamuitjes, bedrijfsfeestje en familiedag en is echt avontuurlijk en uitdagend qua conditie. Reserveren is gewenst.

Het opdrachtenboekje, de toolsbackpack, de stepbike en GPS zijn verkrijgbaar bij het startpunt, Bospaviljoen de Rheezerbelten in Hardenberg. Het arrangement kost € 13,95 per persoon, voor meesteppers wordt € 10,50 berekend:

Bospaviljoen de Rheezerbelten (tevens startpunt van de route) Grote Beltenweg 1 7771 SX Hardenberg tel. 0523-270012 www.rheezerbelten.nl

Prijs
Per groep betaalt een deelnemer € 13,95 voor het boekje en de toolpack. De overige deelnemers (meesteppers) betalen € 10,50 p.p. De route neemt ongeveer 2 uur in totaal in beslag, maar er kan ook een verkorte route worden gekozen van 1,5 uur.