Pannenkoekenrestaurant

Heerlijk na een middagje wandelen of ravotten in het bos. Een fietstocht in de omgeving. Of als gezellige afsluiting van een dagje uit met de (klein)kinderen: pannenkoeken. Want zeg nou zelf, voor pannenkoeken is toch niemand te oud?!

Pannenkoekenrestaurant Rheezerbelten heeft een uitgebreide keuze aan pannenkoeken op ambachtelijke wijze gebakken met beslag van eigen receptuur. En voor wie niet van pannenkoeken houdt, hebben we heerlijke plategerechten en verschillende menu's, ook voor kinderen.

Er zijn maar weinig mensen die de verleidelijke geur van ambachtelijk vers gebakken pannenkoeken kunnen weerstaan. Pannenkoeken met stroop, spek en appel. Of met ham, kaas, roomijs of ananas...

Uitgebreide kaart

De menukaart van het pannenkoekenrestaurant is eindeloos. Staat uw favoriet er niet bij? Dan maken we die toch gewoon? 

Pannenkoek van de maand

Elke maand selecteert onze pannenkoekenbakker André voor u een bijzondere pannenkoek! Klik hier voor de huidige pannenkoek van de maand.

Keurmerk

logo_VEP.jpg
Pannenkoekenrestaurant De Rheezerbelten is aangesloten bij de Vereniging Erkende Pannenkoekenrestaurants. Dit keurmerk staat garant voor en uitgebreide keuze aan echte pannenkoeken op ambachtelijke wijze gebakken, met versgemaakt beslag van eigen receptuur.

Huisgemaakte stroop

Bij ambachtelijke pannenkoeken hoort ambachtelijke stroop. Wist u dat wij zelf onze eigen stroop maken? Samen geserveerd natuurlijk met de basterd- en poedersuiker.

Plateservice | Menu's

Voor wie wat minder dol is op pannenkoeken, hebben we een uitgebreide keuze aan plategerechten en verschillende menu's ook speciaal voor kinderen.

Kinderen de ruimte

Keurig stilzitten hoeft niet in ons pannenkoekenrestaurant. We begrijpen dat netjes aan tafel wachten voor kinderen iets te veel gevraagd kan zijn. Zij kunnen zich vermaken met ons eigen kinderplacemat en kleurpotloden. Lekker even spelen en klauteren kan ook: in de speelhoek binnen of de speeltuin bij het terras.

IMG_6415.JPG                                    

Magic John
Magic_John
(Bijna)Elke laatste zondag van de maand komt goochelaar Magic John tafelgoochelen in ons restaurant. Extra vermaak tijdens het wachten voor jong en oud, telkens weer doet hij je versteld staan met zijn bijzondere goochelacts. Eén keer per jaar organiseren we de Betoverende Kinderdagen: een zaterdag en zondag met een magische goochelshow, onbeperkt pannenkoeken eten tijdens ons pannenkoekenbuffet, een heerlijk dessert en een verrassing voor elk kind. Houd de website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.