Kerst 2019

Genieten tijdens Kerst van elkaar en al het goede van het leven! Vier Kerst bij ons! Laat u verwennen tijdens de beide Kerstdagen. Geen stress van voorbereidingen. Voor een ieder diverse mogelijkheden.

Zakelijk

Samen met uw team, collega's of collega-ondernemer het jaar goed afsluiten om even stil te staan bij al het goede van het leven en uw bedrijf? Restaurant de Rheezerbelten biedt u diverse mogelijkheden in verschillende prijscategorieen. Een informele borrel met een bittergarnituur, een luxe borrel met diverse amuse hapjes, een stamppottenbuffet, een mooi Kerstdiner van drie of vier gangen, een Rheezer Bistro buffetdiner. Graag maken wij een programma op maat afhankelijk van uw wensen en uw budget.

Prive

Geen stress van voorbereidingen: laat u verwennen tijdens beide Kerstdagen. Zowel in ons Pannenkoekenrestaurant als onze Rheezer Bistro diverse mogelijkheden, zie hieronder.

Kerst in de Rheezer Bistro

Op eerste en tweede Kerstdag serveren wij voor u een heerlijk 4-, 5- of 6-gangen kerstmenu. Daarnaast serveren wij graag bijpassende wijnen. Voor de kinderen is er ook een apart kindermenu.
Prijs
4 gangen € 49,95
5 gangen € 59,50
6 gangen € 68,50
Kindermenu €

Kerst pannenkoekenrestaurant

Eerste Kerstdag
Presentaite uitgebreid 3-gangen buffet. Ook aan de kinderen is gedacht, er wordt een apart kinderbuffet gepresenteerd à € 18,50 p.p. Uiteraard mogen zij ook van het 3 gangen buffet eten.
17.00 uur Ontvangst met een welkomstdrankje van het huis.
18.00 uur Presentatie voorgerechten buffet en kinderbuffet
18.30 uur Presentatie warm buffet (vorogerechten buffet blijft staan)
19.45/20 uur Presentatie dessertbuffet
Genoemde tijden zijn een indicatie.
Prijs
Volwassenen € 39,95 p.p.
Kids 3-12 jr € 18,50 p.p.
Kids < 3 jr gratis
Klik voor de samenstelling van het buffet: Kerstbuffet 2019 en Kinderbuffet 2019
Uiteraard ontvangen wij u eerder bijvoorbeeld voor een ontvangst met 1 x koffie/thee/fris met luxe kerststol € 3,95 p.p.
Reserveren is gewenst. Vol=Vol

Tweede Kerstdag en eerste week Kerstvakantie
Op tweede Kerstdag en de eerste week van de kerstvakantie t/m 29 december 2019 bent u de gehele dag gewoon welkom bij ons. Vanaf 11.00 uur geopend. ’s Ochtends wandelen en beginnen met een kopje koffie en een luxe kerststol? Dat kan bij ons! Of sluit u wandeling af met een borrel of warme chocomel. Vanaf 12:00 uur is de keuken van het pannenkoekenrestaurant geopend: een uitgebreide keuze aan pannenkoeken en diverse soorten menu's. Menukaart Pannenkoek en Kindermenu Pannenkoek


Wilt u uw verblijf verlengen met een overnachting? Voor reservering in het direct naastgelegen Hotel Hardenberg aan de rand van Hardenberg te midden van het Vechtdal Overijssel klik hier.