Het witte goud uit het Oosten, de asperge

Ze zijn er weer...verrukkelijk Vechtdal asperges

Het aspergeseizoen is weer geopend. Vanaf april tot Sint Jan (24 juni) kunt u heerlijk genieten van het witte goud: De Vechtdal Asperge. Vechtdal Overijssel beschikt over een zeer lichte zandgrond met diep grondwater. Hierdoor ontstaat de specifieke smaak van de asperge welke van uitzonderlijke klasse is. De aspergebedden zijn dan ook volop zichtbaar in het Vechtdal. In het bijzonder in Diffelen bij Aspergeboerderij Het Nijenhuis, onze huisleverancier.

Klassieke asperges op een verrassende manier | Pannenkoek

Speciaal in het asperge seizoen presenteren wij in ons Pannenkoekenrestaurant de beroemde "Asperge pannenkoek" met Vechtdal ham en een heerlijke huisgemaakte eiersalade.

Prijs €14,50 p.p.

Rheezer Bistro: Proef het voorjaar arrangement

Het voorjaar prikkelt al je zintuigen. Je ziet de natuur ontluiken, je hoort de vogels zingen, je ruikt de voorjaarsbloemen. En je proeft helemaal het voorjaar in het witte goud: de asperge! Geniet van een heerlijk 2 gangen Vechtdal aspergediner in de Rheezer Bistro en ontdek nog meer ongekende smaken van het Verrukkelijk Vechtdal.
Inhoud arrangement:
• 2 gangen Vechtdal aspergediner in de Rheezer Bistro
• Tegen meerprijs uit te breiden met een tussengerecht en dessert
Prijs €31,50 p.p.
• Heerlijk blijven slapen in het naastgelegen Hotel Hardenberg, inclusief luxe ontbijt?
Prijs €75,00 p.p. Proef het voorjaar arrangement Hotel inclusief overnachting, 2 gangen diner Rheezer Bistro, luxe ontbijt.

De omgeving verkennen?

Diverse fiets- en wandelroutes liggen gratis voor je klaar om het Vechtdal in te gaan.