west east chevronFill 75 facebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup Group 16 plussearch-glass third Line

Theateravond De Voorveghter

Theateravond

Een onvergetelijke theateravond bij Theater De Voorveghter begint met een bijzonder diner in de sfeervolle Rheezer Bistro. Een stijlvolle overnachting in onze hotellerie maakt uw avond compleet.

Rheezer Bistro

Sfeervolle gewelven, mooi gedekte tafels en fonkelende glazen…. Aan een tafeltje voor twee genieten van ambachtelijke streekproducten, met passie geserveerd.Uit eten nabij Stad Hardenberg.
Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij: dat is wat u van de Rheezer Bistro kunt verwachten. Begin uw theateravond bij restaurant de Rheezer Bistro.

 

Theater De Voorveghter Hardenberg zorgt ervoor dat de bezoeker een warm welkom krijgt in een sfeervolle accommodatie om te kunnen genieten van een ontspannen avondje uit in het theater. Daarbij zorgt dit theater voor een gevarieerd programma, zodat iedere bezoeker terecht kan voor een mooie voorstelling.
Lees meer over Theater de Voorveghter Hardenberg.

close

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.