west east chevronFill 75 facebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup Group 16 plussearch-glass third Line

Voedselallergie en dieetwensen

Heeft u een allergie of volgt u een dieet?

Voedselallergie en speciale wensen en vegatarisch

Volgt u een dieet of heeft u een voedselallergie of eet u vegetarisch? Ook voor u zijn er vele mogelijkheden. De puurheid van koken van de keukenbrigade geeft vele mogelijkheden, zeker ook door de authentieke kookwijze van ons à la carte restaurant de Rheezer Bistro.

Meld het ons! Het is prettig wanneer u voorafgaand aan uw bezoek of bij de reservering alvast vermeldt wat uw speciale wensen zijn, dan kunnen wij hierop inspelen. En zeker als het druk is, is dit zowel voor u als ons prettig. Bij spontaan bezoek spelen we uiteraard ook direct in op uw wensen.

Pannenkoekenrestaurant

Alhier hebben we een extra bijlage bij onze menukaart voor de gast met een voedselallergie. Wij besteden uiterste zorg aan uw speciale wensen. Zoals glutenvrij, sojavrij, eivrij, melkvrij, lactosevrij, notenvrij, maar ook andere wensen.Vele gerechten kunnen met een kleine aanpassing voor u worden aangepast.

Voor de vegetarische gast zijn vele pannenkoeken te kiezen: vele ingredienten zijn vegetarisch en daarmee volop combinatiemogelijkheden . In de menu’s en kleine kaart zijn er ook keuzes, zoals onze vegetarische maaltijdsalade, of een wisselend vegetarisch gerecht.

Rheezer Bistro

Voor iedere gast presenteren we met uiterste zorg een speciaal menu, voor uw voedselallergie. De puurheid van koken van de keukenbrigade geeft vele mogelijkheden.

Wij besteden uiterste zorg aan uw speciale wensen. Zoals glutenvrij, sojavrij, eivrij, melkvrij, lactosevrij, notenvrij, maar ook andere wensen.

Voor de vegetarische gast staan op de kaart enkele keuzes in de voorgerechten en ook het Puur Vechtdal (verrassings) menu geeft een keuze voor alle gangen. We hebben een speciale menukaart met een tweetal keuzes in het hoofdgerecht. Deze geven we u bij het uitdelen van de menukaart.

Voorbeelden van diëten:

– Eivrij
– Glutenvrij
– Kleurstofallergie
– Koemelkallergie
– Lactosevrij
– Melkvrij
– Notenallergie
– Suikervrij
– Vetarm
– Tarwe
– Rogge
– Gerst

– Haver
– Spelt (en kamut)
– Vis
– Pinda
– Soja
– Schaal en schelpdieren
– Selderij
– Mosterd
– Sesamzaad
– Sulfiet
– Lupine

Lees ook…

  • Eten en drinken
  • Ontdek De Rheezerbelten
  • Contact
  • Routebeschrijving
  • Wandelen in het Vechtdal
  • Pannenkoekenrestaurant
  • Rheezer Bistro
close

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!