west east chevronFill 75 facebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup Group 16 plussearch-glass third Line

Kinderfietsroute Joggem

Joggem & het ontstaan van de Vecht

Kennen jullie Joggem al? Joggem woont in de gemeente Hardenberg, zit op de basisschool en vindt het net als veel van zijn vriendjes leuk om spelletjes te spelen op de computer. Boeken lezen doet hij ook, maar dan moeten het wel spannende verhalen zijn. Wat Joggem het allerleukst vindt, is lekker buiten zijn. Vooral fietsen en wandelen vindt hij superleuk!

Joggem is een kinderfietsroute speciaal voor kinderen. Doorkruis het Vechtdal en leer en ontdek er de meest bijzondere plekken!
Onderweg houden de quizvragen je scherp. Heb je alle vragen goed beantwoord? Dan kan je met het antwoord de code kraken van de kluis en vind je daar een kleine verrassing!

In de fietsroute rondom Rheeze-Diffelen gaat Joggem op pad met z’n oma To. Samen zoeken ze naar de geschiedenis en het ontstaan van de Vecht en oma To haalt herinneringen op uit haar jeugd. De fietsroute is zo’n 15 kilometer lang.

De fietstocht is te koop bij ons, restaurant De Rheezerbelten. De kosten voor een boekje zijn € 1,50 per stuk. Per boekje mag één verrassing uit de kluis worden gehaald.

close

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!