west east chevronFill 75 facebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup Group 16 plussearch-glass third Line

Huwelijk & Trouwen 

“Trouwlocatie de Rheezerbelten biedt intimiteit en persoonlijke aandacht voor mooiste dag van je leven!”

Huwelijk | Trouwen

Restaurant De Rheezerbelten is een stijlvolle locatie voor de officiële huwelijksvoltrekking. Maar ook voor het ontvangst van de daggasten, de catering bij het ouderlijk huis, de bruidstaart, het diner en een spetterend avondfeest. Voor deze onvergetelijke dag bieden wij vele mogelijkheden om deze dag tot de mooiste dag van je leven te maken. We hebben inmiddels een goede en brede ervaring met het verzorgen van een huwelijk.

 

Graag gaan we met jullie in een persoonlijk gesprek jullie wensen en ideeën en onze mogelijkheden langs. We bieden jullie een perfecte verzorging van jullie huwelijksfeest met persoonlijke aandacht en een goede kwaliteit.

Trouwlocatie in de natuur 

Elkaar het jawoord geven in de bijzondere ambiance van De Rheezerbelten, te midden van de natuur. Bij mooi weer in de besloten loungetuin van de Rheezer Bistro. Of voor kleinere gezelschappen onder de gewelven van de Rheezer Bistro en voor grotere gezelschappen de grote zaal. Wij zorgen samen met jullie ceremoniedame/heer voor de volledige verzorging van jullie dag van je leven.

Bruidstaart

Op jullie huwelijksdag mag natuurlijk de bruidstaart niet ontbreken. Van een traditionele tot een zeer exclusieve taart, alles behoort tot de mogelijkheden. Eigen ideeen worden in de taart verwerkt! Of met onze huisleverancier Siss&Bro Bakery of patisserie Bakker Dorgelo of jullie eigen bakker.

 

Trouwfeest | Avondfeest

Een spetterend avondfeest met een liveband of DJ. In onze grote zaal kan een combinatie gemaakt worden van zit- en staplekken en voor de voeten van de vloer een ruime dansvloer. Drankjes naar keuze, al dan niet met hapjesof een hapjesbuffet, al dan niet in een bepaald thema passend bij jullie. We hebben diverse suggesties voor type muziek, diverse namen van bandjes hebben we beschikbaar.

 

Trouw Diner

Aan een lange tafel en genieten van een uitgebreid diner of informeel van een buffet. Met jullie daggasten een intiem samenzijn passend bij jullie gezelschap. We nemen graag diverse opties met jullie door.

 

Aankleding

Ons restaurant heeft diverse ruimtes met een eigen stijl. We denken graag met jullie mee in bloemendecoraties, kleurnuances, al dan niet door jullie zelf aangeleverd.

 

Overnachting

Na afloop van deze mooie dag nog even lekker nagenieten in alle rust?
Hotel Hardenberg direct naast het restaurant heeft mooie ruime kamers, mogelijk zelfs voor meerderen van uw gasten. Om vervolgens de volgende dag informeel na te praten tijdens het ontbijtbuffet. Bijzonder mooi slapen in een luxe monumentale boerderij: dat kan bij De Rheezer Kamer. De perfecte afsluiting van een onvergetelijk feest!

 

Fotografie

Diverse fotografen uit de omgeving van Hardenberg waren getuige van de vele bruidsparen die alhier hun trouwfeest gaven. Zij hebben dit prachtig in beeld gebracht, ieder op hun eigen unieke wijze. Dankbaar voor het gebruik van hun foto’s voor onze site met toestemming van de bruidsparen.

We geven jullie graag persoonlijk enkele suggesties.

  • Susan Noelle Fotografie
  • Maureen van Dijk Fotografie
  • Bertil van Wieren
  • Dianne de Goeijen
  • Marijke Pottjewijd
  • Bruidstaart en Doperwtjes

 

 

close

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!