west east chevronFill 75 facebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup Group 16 plussearch-glass third Line

Bij ons draait het
gewoon om genieten

Gewoon Welkom!

Bij de Rheezerbelten draait alles om genieten. Even binnenwaaien tijdens een fiets- of wandeltocht voor een warm kopje koffie, een overheerlijke lunch, ambachtelijk gebakken pannenkoek of een culinair streekproductendiner. De Rheezerbelten is veelzijdig: met ons Pannenkoekenrestaurant, ons à la carte restaurant de Rheezer Bistro, onze gastvrije locatie voor Feesten & Partijen, onze inspirerende vergaderaccommodaties of bij u thuis voor catering. Te midden van het Vechtdal een unieke locatie in het bos, omgeven door een prachtige natuur die voortdurend veranderd door de seizoenen en elementen.

Team de Rheezerbelten

Ons jonge team bestaat uit 10 vaste teamleaden en ruim 40 oproepkrachten naast het eigenaars-echtpaar Enrico en Margé Hans. Bijna iedereen die bij de Rheezerbelten komt werken, meestal rond de 15 jaar, begint in de spoelkeuken om vervolgens door te stromen naar de keuken of bediening. We leiden ons team grotendeels zelf op.  Om het de gasten naar de zin te maken, staan de familie Hans samen met het team van de Rheezerbelten dagelijks voor u klaar.

 

Ambitie

Wij serveren aandacht, liefde en tijd voor de gast. We ontzorgen de gast en laten de gast genieten van elkaar in een gezellige, ontspannen en warme sfeer. We waarderen de gast en luisteren naar onze gast. We bieden momenten voor ontmoetingen, vriendschappen en maken van herinneringen.

 

Locatie

Restaurant De Rheezerbelten ligt te midden van het natuurschoon van de Rheezermaten en de vele campings, aan de rand van Hardenberg op de grens van Heemse en Rheeze. De prachtige heuvelrug De Rheezerbelten, gelegen direct tegenover ons restaurant, begroeid met heide, eikenhakhout en dennen, vormt het fundament voor de naam ons bedrijf. Gelegen in Vechtdal Overijssel, een mooi stukje platteland in het oosten van Nederland, wordt het gebied gekenmerkt door rust en ruimte. Lees hier meer informatie over het ontstaan van restaurant de Rheezerbelten. Samen met ons team staan wij voor u klaar!

 

close

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!