west east chevronFill 75 facebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup Group 16 plussearch-glass third Line

Reserveren

 

“Team De Rheezerbelten ontvangt u graag!”

Een tafel reserveren?

Fijn dat wij u mogen ontvangen in één van onze restaurants. Reserveren kan online gemakkelijk door op een van de onderstaande buttons te klikken, afhankelijk van welk restaurant u heeft gekozen. U kunt hier ook aangeven of u binnen wilt zitten of op ons terras wilt zitten.

 

Pannenkoekenrestaurant

Voor een reservering met een groepen groter dan 10 personen graag telefonisch contact met ons opnemen.

Rheezer Bistro

Voor een reservering vanaf 8 personen serveren wij graag een verrassingsmenu. Hierbij kunt u kiezen uit 3, 4, 5 of 6 gangen en uiteraard kunnen wij rekening houden met (dieet)wensen of allergieën. Wilt u reserveren voor een groep met meer dan 8 personen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op.

 

Liever persoonlijk contact? Bel dan op telefoon: 0523-270012.

 

Pannenkoekenrestaurant

In ons pannenkoekenrestaurant zijn vele soorten pannenkoeken verkrijgbaar. Maar ook serveren we alhier diverse menu’s zoals een stoofpotje of een saté.

Bij een reservering op het terras is er bij minder weer géén plekje binnen voor u gereserveerd. Toch liever binnen zitten? Neem dan telefonisch contact met ons op om indien nog mogelijk de reservering aan te passen naar binnen.

 

Rheezer Bistro

Sfeervolle gewelven, mooi gedekte tafels en fonkelende glazen… Lunchen of dineren bij restaurant De Rheezer Bistro in Hardenberg betekent genieten van het goede leven en omringd worden door attente en persoonlijke aandacht. Verfijnd, culinair verrassend en gastvrij: dat is wat u van Restaurant de Rheezer Bistro kunt verwachten.

“Misschien wel het best bewaarde geheim van het Vechtdal Overijssel”

close

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!