west east chevronFill 75 facebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup Group 16 plussearch-glass third Line

Onze agenda

Tijdens het Pinksterweekend is er genoeg te doen bij de Rheezerbelten! 

Begin de dag met een kopje koffie en een taartje van Siss&Bro op ons terras en sluit af met een feestelijk pannenkoekendiner of een diner in onze Rheezer Bistro.

Wil je er nog even op uit? Verken dan de prachtige omgeving wandelend of op de fiets. Ook voor de kids is er genoeg te doen: loop bijvoorbeeld de Knof de Pad route of speel een potje midgetgolf.

Aansluitend genieten van een heerlijke pannenkoek, Rheezer Burger of culinair diner? Reserveer alvast uw tafel in ons Pannenkoekenrestaurant of in onze Rheezer Bistro.

Onze beide restaurants zijn 7 dagen per week geopend voor zowel lunch als diner.

Wandeling met Vechtdal Gids

Ochtendstond heeft goud in de mond

Zondag 26 mei aanvang 08.30 uur, vertrek 09.00 uur


Ga mee op pad met de Vechtdal gids. Ontdek de prachtige natuur van het Vechtdal, in het bijzonder De Rheezermaten en De Rheezerbelten tegenover ons erf.

Geniet bij aanvang van koffie/thee met onze lekkernij ‘het Rheezer turfje’ (verwijzend naar de turfwinning in de 19e eeuw in De Rheezermaten tegenover ons erf). Luister naar de verhalen van de Vechtdalgids over de cultuurhistorie en natuur in onze nabije omgeving.

Proef na afloop, misschien wel in de voorjaarszon op ons terras, Het Witte Goud met onze beroemde “Asperge-pannenkoek”. Deze bestaat uit Vechtdal asperges, Vechtdal ham en huisgemaakte eiersalade. Asperge traditionel, maar dan net even anders. Verrukkelijk Vechtdal!


Prijs arrangement: € 33,50 p.p.
Koffie/thee met Rheezer turfje | natuurwandeling | Vechtdal Asperge pannenkoek


Reserveren voor wandeling en lunch is gewenst.
Opgave telefonisch op tel.nr. 0523-270012 of per mail em@rheezerbelten.nl

close

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!