west east chevronFill 75 facebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup Group 16 plussearch-glass third Line

Pannenkoekenrestaurant

 

Er zijn maar weinig die de verleidelijke geur van

versgebakken pannenkoeken kunnen weerstaan

Ambachtelijk versgebakken pannenkoeken

Heerlijk na een middagje wandelen of ravotten in het bos, een fietstocht in de omgeving, of als gezellige afsluiting van een dagje uit met de (klein)kinderen.
De menukaart van het pannenkoekenrestaurant is eindeloos. Pannenkoekenrestaurant De Rheezerbelten heeft een uitgebreide keuze aan pannenkoeken op ambachtelijke wijze gebakken met beslag van eigen receptuur. Staat uw favoriet er niet bij? Dan maken we die toch gewoon?

Pannenkoeken en meer…

Voor wie wat minder dol is op pannenkoeken, hebben we een uitgebreide keuze aan plate-gerechten en verschillende menu’s. Ook speciaal voor kinderen.

 

 

Kids

De kinderen hoeven zeker niet stil te zitten bij ons in het restaurant. Zij kunnen zich vermaken met hun eigen kinderplacemat en kleurpotloden, of lekker binnen spelen in Knof’s speelbos of buiten klauteren in de speeltuin bij ons terras. 

Tip: speel een potje midgetgolf of volg de sporen in het bos en ontdek door middel van een leuke wandeling met opdrachten wat er met onze verdwenen kok Knof is gebeurd!

Pietendagen 2023

Kom ook gezellig langs tijdens de Pietendagen! Op zaterdag 2, zondag 3 en dinsdag 5 december zijn er weer de Pietendagen bij De Rheezerbelten! Speel met de Pannenkoeken Pieten en proef de Pietenpannenkoek. En natuurlijk ligt er een cadeautje klaar voor alle kinderen.

Voor grotere gezelschappen

Iets te vieren of aan de beurt voor het organiseren van het bedrijfsfeest, buurtfeest of de familiedag? Wij bieden ook mogelijkheden aan voor verschillende buffetten. Onbeperkt pannenkoeken eten, zelf samen te stellen met zoete en hartige ingrediënten. Voor elk wat wils. Of heerlijk genieten van een uitgebreid koud & warm buffet.

 

Kerst 2023

Genieten van een uitgebreid buffet op 1e Kerstdag in ons Pannenkoekenrestaurant? Of wilt u genieten van een uitgebreid 6 gangen diner in onze Rheezer Bistro? Bekijk hier de mogelijkheden en reserveer alvast uw tafel.

Ontdek het Pannenkoekenrestaurant

Het Pannenkoekenrestaurant Rheezerbelten is ook een prima plek als vertrekpunt of om onderweg even uit te rusten van een wandel- of fietstocht. U bent op ieder moment welkom voor een kopje koffie met lekkers, een lunch of een borrel met voor de kids een ijsje. Op het terras verscholen te midden van de bosrijke omgeving is het heerlijk vertoeven.

Pannenkoekenrestaurant De Rheezerbelten is trots lid van de Vereniging Erkende Pannenkoekenrestaurants, waarmee we een ambachtelijke bereidingswijze met vers gemaakt beslag van eigen receptuur garanderen. En u een uitgebreide keuze bieden in variaties.

 

Pannenkoek van de maand

‘November 2023: Frankrijk’

Ree en cocotte met Beaujolais wijn – nogatine van kastanje en pecannoten – brie – pompoen – confituren van vijg

Terras met speeltuin

Op het terras verscholen te midden van de bosrijke omgeving is het heerlijk toeven. Een fijne speelplek voor de kinderen ver genoeg van de weg, dus veilig.
Ook ontvangen we u graag voor één van onze activiteiten: Midgetgolf | Kinderwandelroute Knof de Pad | Kinderfietstocht Joggem en het ontstaan van de Vecht | GeoRun the Signs.

 

Fietsen | Wandelen in het Vechtdal

Vrij parkeren op onze parkeerplaats met twee elektrische oplaadpunten voor uw auto om te om te vertrekken voor één van de mooie fietsroutes en wandelroutes in onze omgeving. Diverse routes zijn bij ons verkrijgbaar, zoals het Fietsrondje Hardenberg-Beerze en de wandelroute Rondom Rheeze en onze eigen Verwonderroute.-

Afhaalservice

“Een stukje ambacht van de Rheezerbelten, maar dan thuis aan je eigen keukentafel”.

Het is mogelijk om ook thuis te genieten van onze ambachtelijke pannenkoeken. Maak uw keuze aan de hand van onze menukaart, bel naar 0523-270012 om uw keuze en voorkeurstijdstip door te geven.

Op Feestdagen èn in reguliere schoolvakanties is het niet altijd mogelijk tussen tussen 16.45 en 19.30 uur, omdat het dan te druk is in ons Pannenkoekenrestaurant. Soms is het ook op een andere dag druk en moeten we besluiten dat het niet mogelijk is. We vragen om uw begrip!

Belt u ons? We staan uw graag persoonlijk te woord.

 

close

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.