west east chevronFill 75 facebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup Group 16 plussearch-glass third Line

Kinderroute Knof de Pad

Kinderwandelroute Knof de Pad

Het mysterie van de verdwenen kok

Ken je Knof? Knof is kok bij De Rheezerbelten. Gisteravond bakte hij nog de lekkerste pannenkoeken van Rheeze. En nu? Nu is hij weg! Verdwenen, en niemand weet waarheen. Help jij mee om Knof te zoeken en de verdachte aan te wijzen? Een mysterie dat vraagt om echte speurneuzen. Volg de sporen en ontdek wat er met Knof is gebeurd.

Speurtocht
Een speurtocht door het leefgebied van de knoflookpad voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Duur: ongeveer 1,5 uur.

Jongere kinderen kunnen ook mee, de opdrachten onderweg zijn ook leuk voor hen. De allerkleinsten kunnen mee in een rugdrager, te leen bij de Rheezerbelten. Een stevige buggy kan, maar het pad is zanderig en heuvelachtig.

Prijs
Voor de kinderen is een rugzakje met het opdrachtenboekje en benodigdheden te koop voor €5,95 p.p. Voor meelopers rekenen wij €2,50 p.p. Je krijgt ook een knapzak te leen met een verrekijker, loopzak, balansspel en een springtouw. De inhoud van het rugzakje mag je houden, de knapzak wordt met inhoud weer ingeleverd.

Meer avonturen beleven met Knof?

Knof de Kok heeft tijdens zijn verdwijning ook Ko Koppel ontmoet. Samen beleven zij veel avonturen. Ga op Paddentrek tijdens een informatieve (fiets)tocht door het leefgebied van de knoflookpad en kom uit bij Natuuractiviteitencentrum De Koppel. Aldaar kun je in de kist vol spelen nog meer leren over de Knoflookpad. Het routeboekje De Paddentrek is te koop bij De Rheezerbelten en bij de Koppel voor € 2,50. De kist met spelen kan zonder kosten worden gebruikt bij NAC De Koppel, Vechtstraat 8, Hardenberg.

close

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!