west east chevronFill 75 facebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup Group 16 plussearch-glass third Line

Vacatures

 

Kom ook werken bij De Rheezerbelten

Stage | Afstuderen 

Op zoek naar een stage of een afstudeeropdracht? In onze restaurants (Rheezer Bistro | Pannenkoekenrestaurant) zorgen we er met ons gezellige team voor dat onze gasten in de watten worden gelegd. Daarnaast worden er regelmatig (zakelijke) bijeenkomsten, feesten en partijen georganiseerd. Op onze ruime locatie hebben we veel mogelijkheden om dit op gepaste afstand te organiseren.
De Rheezerbelten is een veelzijdige locatie waar de gast in het middelpunt staat. Jij draagt dan ook bij aan een fijne beleving voor onze gasten, zodat zij uiteindelijk met een glimlach vertrekken. Door onze veelzijdigheid is het een goede locatie om jouw kennis te verbreden en ook een bijdrage te leveren aan de beleving van de gasten.

Locatie de Rheezerbelten

Restaurant de Rheezerbelten ligt te midden van het natuurschoon van de Rheezermaten en de vele campings, aan de rand van Hardenberg op de grens van Heemse en Rheeze. De prachtige heuvelrug De Rheezerbelten, gelegen direct tegenover ons restaurant, begroeid met heide, eikenhakhout en dennen, vormt het fundament voor de naam van ons bedrijf. Gelegen in Vechtdal Overijssel, een mooi stukje platteland in het oosten van Nederland, wordt het gebied gekenmerkt door rust en ruimte.

Ambitie

Wij serveren aandacht, liefde, zorg en tijd voor de gast. We ontzorgen de gast en laten de gast genieten van elkaar in een gezellige, ontspannen en warme sfeer. We waarderen de gast en luisteren naar onze gast. We bieden momenten voor ontmoetingen, vriendschappen en het maken van herinneringen.

close

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!