Beste gast,
De herfst heeft zijn intrede gedaan in het Vechtdal. De natuur kleurt in warme tinten, de lucht is fris en de sfeer is uitnodigend. Oktober bij De Rheezerbelten staat in het teken van ons jubileum van de Rheezer Bistro, culinaire verrassingen en bijzondere evenementen. Of je nu komt voor een zakelijke bijeenkomst, een gezellig uitje of een culinaire ervaring, er is deze herfst absoluut altijd iets te beleven.

25 JAAR RHEEZER BISTRO | EEN KWART EEUW SMAAKOp zaterdag 11 oktober viert De Rheezer Bistro haar 25-jarig jubileum! Een kwart eeuw vol herinneringen, culinaire hoogtepunten en onvergetelijke momenten met onze gasten. Op deze dag gaat onze nieuwe najaarsmenukaart in, én kunnen gasten het hele najaar genieten van een feestelijk 4-gangen jubileummenu met de mooiste gerechten van de afgelopen 25 jaar.
SIX HANDS DINNER | 13 OKTOBER – Update: Volgeboekt!Drie topchefs, zes handen en één onvergetelijke avond vol creativiteit en culinaire verrassingen. Op maandag 13 oktober bundelen zij hun krachten in de Rheezer Bistro voor een exclusief menu, bereid met seizoensproducten en een vleugje spektakel in de keuken. [Deze avond is inmiddels volledig volgeboekt] |
PANNENKOEK VAN DE MAAND | INDIADeze maand nemen we je mee naar India! Onze pannenkoek van oktober combineert boterkip, garam masala, prei, komkommer en een vleugje sesam. Een exotische smaaksensatie die je niet wilt missen. Daarnaast hebben we speciaal voor de kinderen ook een leuke actie in het Pannenkoekenrestaurant:
|
|
HERFSTVAKANTIEOok staat deze maand de herfstvakantie alweer voor de deur. Kom genieten van een herfstig uitje met het gezin: een wandeling in de natuur, op ontdekking met Knof de Pad tijdens de avontuurlijke kinderroute, een potje midgetgolf, een lekkere lunch of een smakelijke pannenkoek. Onze schoorsteen is weer geveegd en brandt gezellig, waardoor de sfeer perfect is voor een herfstbeleving bij De Rheezerbelten.
NIEUWE BLOG | #3 Verwonderen in natuurgebied de RheezermatenNatuurgebied de Rheezermaten, een verborgen parel langs de Vecht, had misschien nog geen plek op je bucket list, maar daar komt verandering in zodra je leest wat er te ontdekken valt: een landschap vol bloemen, geluiden en eeuwenoude verhalen. Lees snel verder wat er achter dit natuurgebied schuilt én hoe dicht het bij ons begint. |
VIER KERST BIJ DE RHEEZERBELTENKerst is een heerlijk moment om samen te vieren. Heerlijk aanschuiven en genieten voor en tijdens kerst. Bekijk ons aanbod in beide restaurants op beide dagen:
Uiteraard verzorgen wij ook de kerstborrels en kerstdiners voor uw bedrijf. Vele invullingen stellen we naar uw wens samen. Denk je erover om samen met familie, vrienden of collega’s bij ons kerst te vieren? Wacht dan niet te lang met reserveren, zodat je verzekerd bent van een sfeervolle plek voorafgaand of tijdens de feestdagen. |
BEDRIJFSBEZOEK | FUTURE FARM / BOER BACKMet ons team gingen we op bezoek bij Future Farm / Boer Back in Oud-Lutten, één van onze nieuwste huisleveranciers van rundvleesproducten (MasterMeat). |
Trots op ons team! De onaangekondigde audit voor glutenvrije gerechten is met vlag en wimpel behaald. Zo kunnen wij onze gasten met een strikt glutenvrij dieet veilig van vele gerechten laten genieten.
Onlangs zat Margé Hans in de podcast met Erik Volkers, PietCees van der Wel en ondernemer Robert Prins. Samen blikken zij terug op de vernieuwde Markt in het centrum van Hardenberg en delen hun visie op lokale ondernemers. Een luistertip voor wie geïnspireerd wil worden door lokale verhalen en initiatieven.

De herfst belooft volop inspiratie, culinaire verwennerij en feestelijke momenten. Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen voor een unieke ervaring bij De Rheezerbelten.
Reserveer of ontdek meer via www.rheezerbelten.nl
Met feestelijke groet,
Enrico & Margé
Team De Rheezerbelten