Beste gast,
De nazomer is aangebroken. De vakantieperiode loopt ten einde, maar bij De Rheezerbelten bruist het van de energie. Nieuwe plannen worden gesmeed, teams komen samen en we kijken alvast vooruit naar het najaar. Een bijzonder jaar, want we vieren 25 jaar Rheezer Bistro | Een kwart eeuw smaak, vol herinneringen, culinaire hoogtepunten en feestelijke momenten. En natuurlijk blikken we ook vooruit naar de gezelligste tijd van het jaar: de feestdagen in de decembermaand. Of je nu komt om te vergaderen, culinair te genieten of samen iets te vieren: bij ons is er altijd iets bijzonders te beleven.

De zomer mag dan bijna voorbij zijn, maar de nazomer nodigt uit om nog even volop stil te staan bij al het moois van het seizoen. Op het zonnige terras van het Pannenkoekenrestaurant of in de sfeervolle loungetuin van Rheezer Bistro vang je de laatste zonnestralen, terwijl het Vechtdal zich langzaam hult in de warme kleuren van herfstbladeren. Wandel over het erf en door het bos en ervaar hoe de natuur zich transformeert. Dé perfecte tijd om buiten te zijn, tot rust te komen en de seizoenssfeer in je op te nemen.
Iedere maand een nieuwe verrassing! In september nemen we je mee op een reis naar Italië. Onze pannenkoek van de maand vangt de nazomer in al haar geuren en smaken: heerlijk Parmaham, romige mozzarella, frisse pesto, sappige cherry tomaatjes en pittige rucola. Kom proeven en laat je verrassen
Beleef een magische middag in De Rheezerbelten! Laat je meevoeren op een reis door de tijd, omlijst met akoestische muziek en ontmoet bijzondere personages. Eén ding is zeker: na deze voorstelling bekijk jij het landschap van Rheeze met andere ogen! Dat SMAAKT naar meer.
Programma:
Tickets:
Aanmelden: vóór woensdag 10 september 2025 via em@rheezerbelten.nl of 0523-270012.
Een culinaire afsluiter van de zomer! Geniet in onze Rheezer Bistro van een 2-gangen lunch inclusief amuses, met gerechten waarin het laatste rode fruit, ree en cantharellen schitteren. Pure seizoenssmaken op je bord!
Menuprijs: € 35 p.p. (uit te breiden met meer gangen naar wens)
Drie bijzondere chefs, zes handen en één avond vol culinaire creativiteit. Op maandag 13 oktober bundelen zij hun krachten voor een exclusief menu met verrassende gerechten, seizoensproducten en een vleugje spektakel in de keuken. Wie deze chefs zijn, lees je op onze website… (of lees het in het BCBG magazine!) en één ding is zeker: dit wordt een unieke beleving die je niet wilt missen. Save the date!
De eerste reserveringen voor Kerst kwamen al vóór de zomer binnen, en ook nu blijven de aanvragen binnenkomen. Hoog tijd om ons kerstaanbod voor kerstavond en beide kerstdagen bekend te maken.
Uiteraard verzorgen wij ook de kerstborrels en kerstdiners voor uw bedrijf. Vele invullingen stellen we naar uw wens samen.
Denk je erover om samen met familie, vrienden of collega’s bij ons kerst te vieren? Wacht dan niet te lang met reserveren, zodat je verzekerd bent van een sfeervolle plek voorafgaand of tijdens de feestdagen.
In de nieuwste editie van BCBG Magazine delen Enrico en Margé Hans hun verhaal over de Rheezer Bistro. Ook chefkok Nick deelt zijn recepten. Samen vertellen ze over hun passie voor gastvrijheid, lokaal en seizoensgebonden koken en de bijzondere momenten die ze met gasten en hun team beleven. Een mooi inkijkje in bijna 25 jaar liefde voor het vak.
Wil je deze uitgebreide reportage ook lezen? Het magazine is bij ons verkrijgbaar.
Of het nu gaat om een heidesessie, een training, een cursus of een BHV-dag: De Rheezerbelten biedt de perfecte setting. Combineer vergaderen met een culinaire lunch, een sportieve activiteit of wandeling in het bos en ervaar hoe inspirerend een dag in het Vechtdal kan zijn. Met zorg en aandacht ontvangen wij u graag, zodat u u zich kunt richten op uw doel met uw bedrijf, uw zaak en uw team.
Een zakelijke afspraak in een ontspannen ambiance? Bij ons schuif je aan voor een smakelijke lunch of uitgebreid diner, altijd met streekproducten en seizoensspecialiteiten.
Sportief, gezellig en vol energie, zo zijn onze teamuitjes! Deze zomer stond o.a. waterskiën op de planning, maar ook tennis, pitch & putt, voetballen en een klimsessie. Samen lachen en ontspannen tijdens en na het harde werken geeft ons team nieuwe energie en klaar voor het najaar!
Onze gasten waarderen het: lokale smaken op tafel. Bij de koffie een welbekend Vechtdal anjerkoekje, vers brood bij de lunchgerechten in ons Pannenkoekenrestaurant, en natuurlijk dé Slatman koek. Met recht de hof- én onze huisleverancier.
Deze zomer ten huwelijk gevraagd? Vier jullie liefde midden in de prachtige natuur van De Rheezerbelten, of op een externe locatie waar wij de catering verzorgen. Kom langs om jullie plannen en datum te bespreken, wij denken graag mee voor een onvergetelijke en betoverende bruiloft
De nazomer belooft veel moois. Wij kijken ernaar uit om jou binnenkort te verwelkomen, voor een moment van ontspanning, inspiratie of feestelijkheid.
Reserveer of ontdek meer via www.rheezerbelten.nl
Met zomerse groet,
Enrico & Margé
Team de Rheezerbelten