west east chevronFill 75 facebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup Group 16 plussearch-glass third Line

Activiteiten in samenwerking

Nog meer beleven

Bij restaurant De Rheezerbelten kunt u terecht voor leuke activiteiten en complete dag-arrangementen voor kleine én grote groepen. Wij hebben naast onze eigen activiteiten samenwerkingen met vele andere partners in het mooie Vechtdal Overijssel. Samenwerken is voor ons bedrijf namelijk erg belangrijk, want samen kun je meer! Outdoor, creatief, bijzonder… voor elk wat wils.

 

Vechtdal Events

In samenwerking met Vechtdal Events uit Ommen zijn er verschillende activiteiten te reserveren. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Etrikke

Beleef de unieke sensatie van elektrisch Trikken door het mooie Vechtdal. De hippe verschijning is niet alleen het toonbeeld van duurzaamheid, maar is ook actief bezig zijn op zijn leukst! De Etrikke is een hip maar toegankelijk vervoersmiddel. Na de professionele instructie kan iedereen er veilig mee overweg.

Aantal personen: min. 12 en max. 20 personen, min. leeftijd is 16 jaar.
Duur: circa 2 uur
Prijs: vanaf €29,95 p.p.

 • Funbike

Funbikes zijn knalroze ligfietsen met een hoge funfactor. In een ontspannen houding geniet u van een prachtige route die u door middel van een GPS volgt. Zijn er mensen minder te been? Wij beschikken over 1 elektrische Quattrofiets (graag opgeven bij reservering, meerprijs €12,50).

Aantal personen: min. 15 en max. 30 personen
Duur: circa 2 uur
Prijs: vanaf €9,95 p.p.

 • Ook leuk:

– Vechtdal Quest: extra opdrachten voor een competitie element tijdens fietstocht, kickbike, eTrike of funbike.
– Escape Room Hardenberg

Kijk voor meer informatie op de website van Vechtdal Events.

Expedition Outdoor

In samenwerking met Expedition Outdoor gelegen tussen het water en de weilanden van Loozen zijn er verschillende activiteiten te reserveren. Voorbeelden hiervan zijn:

 • Kano varen

Peddelen op de Vecht door de prachtige natuur van het Vechtdal in Overijssel. Een toch vanaf Hardenberg naar Mariënberg, Junne of Ommen. Het kano-arrangement is via ons te boeken in combinatie met een diner of buffet in één van onze restaurants. Na een korte instructie over de vaar- en stuurtechniek kunt u gaan genieten van de tocht.

Aantal personen: vanaf 10 personen (max. 3 per kano)
Duur: vanaf 2,5 uur
Prijs: vanaf €40,- per kano

 • Ook leuk:

– Piramide bouwen met bamboestokken (min. 16 personen, duur 1 tot 1,5 uur)
– Handboogclinic (min. 16 personen, duur 1 tot 1,5 uur)
– Arrow Battle; spel met boogschieten op elkaar (min. 10 personen, duur 2 uur, vanaf 14 jaar)
– Back2Basic: survival of the skilled (min. 10 personen, duur 2 uur)
– Wie is de Mol? (min. 10 personen, duur 2,5 uur)

Kijk voor meer informatie op de website van Expedition Outdoor.

Vechtdal Express

In samenwerking met Vechtdal Express uit Rheeze kunt u het Vechtdal op originele wijze ontdekken. Wij organiseren onder andere:

 • Tuk Tuk rijden

Ontdek de omgeving van het Vechtdal op bijzondere wijze. Ook leuk om te combineren met The Challenge of The Game.

Aantal personen: minstens 1 persoon van 24 jaar of ouder in het bezit van rijbewijs B, max. 3 personen per Tuk Tuk
Duur: vanaf 3 uur
Prijs: vanaf €38,50 p.p.

 • Ook leuk:

– Vechtfloat (E-boot) (maximaal 6 personen per boot, duur 2 uur)
– E-chopper (vanaf 18 jaar of ouder minimaal 1 jaar in bezit van rijbewijs, duur vanaf 2 uur)

Kijk voor meer informatie op de website van Vechtdal Express.

Andere activiteiten op maat

 • Boerengolf
  Welke groep slaat zijn bal in de minste slagen in de emmer met een massief houten klompje aan de stok? Op een loopafstand van 400 meter van ons restaurant vindt u Boerengolf Veurink. Kijk voor meer informatie op de website van Boerengolf Veurink.
 • Koesafari
  Ga mee op Koesafari voor het verhaal van de Vechtdalrund, een loeigoed idee. Een natuurlijke belevenis voor jong en oud waarin u het verhaal hoort achter de Brandrode runderen, de Vechtdalrund, van familie Jansen in Arriën. Kijk voor meer informatie op de website van Koesafari.
 • Bloemschikken
  De twee zussen van Artiflora uit Kloosterhaar verzorgen deze workshop bij ons. Na ongeveer 2 uur ga je met een bijzonder bloemstuk naar huis. Kijk voor meer informatie op de website van Artiflora.
 • Pottenbakken met Harrie
  De pottenbakker op uw kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje maakt uw dag onvergetelijk en u neemt na afloop uw eigen gedraaide potje in ontvangst. Kijk voor meer informatie op de website van pottenbakker Harrie.

 

close

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!