west east chevronFill 75 facebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup Group 16 plussearch-glass third Line

Kinderfeestje

Vier jouw verjaardag bij de Rheezerbelten!

 

Ben je binnenkort jarig en mag je een feestje geven? Of op zoek naar een leuke omgeving voor het schoolreisje? Ook dan kun je terecht bij restaurant de Rheezerbelten in Vechtdal Overijssel!

We hebben diverse arrangementen voor kinderfeestjes. Midgetgolf op onze unieke natuurlijk aangelegde midgetgolfbaan of  erop uit het Vechtdal in tijdens klootschieten. Of wil je weten wat er met Knof de Pad is gebeurd? Lees hier meer over alle activiteiten van de Rheezerbelten.

Samen zorgen we voor een tof kinderfeestje. Als jarige ontvang je natuurlijk een cadeautje van ons.

Prijzen kinderfeestje

 

Kinderfeestje diner vanaf €11,00 p.p.

Onbeperkt ranja, kinderpannenkoek Clown, Nijntje, Knof of kinderpatat met frikandel/croquet/kipnugget en een waterijsje

Uitbreiding tegen meerprijs

  • Begin je kinderfeestje met kinderchampagne €1,50 p.p.
  • Liever 1x frisdrank/chocomelk/fristi? €1,50 p.p.
  • Overige extra drankjes o.b.v. nacalculatie

Kinderfeestje incl. midgetgolf €15,00 p.p.

Combineer het “Kinderfeestje Diner” met midgetgolf

 

Kinderfeestje Knof de Pad vanaf €15,00 p.p.

Combineer het “Kinderfeestje Diner” met onze kinderwandelroute Knof de Pad.

 

Kinderfeestje Knof en Ko vanaf €15,00 p.p.

Ontmoet Knof en Ko bij de Rheezerbelten en bij natuuractiviteitencentrum De Koppel. Los het mysterie op van de verdwenen kok, fiets/loop de Paddentrek en doe de kist vol spelen bij de Koppel. Sluit de dag af met een Knofpannekoek bij de Rheezerbelten en ontvang een leuke verrassing. Duur ongeveer 3,5 tot 4 uur.

 

Stuifduinstruin €7,50 p.p.

Heb je een prima conditie, houd je van wandelen, maar niet saai door de bossen lopen? Dan kun je met behulp van een GPS-apparaat struinen door het stuifduin De Rheezerbelten. Ook kun je dit combineren met Schat zoeken.

 

Magisch pannenkoeken eten?

Goochelaar Magic John komt bijna altijd elke laatste zondag van de maand tafelgoochelen in ons restaurant. Extra vermaak tijdens het wachten voor jong en oud, telkens weer doet hij je versteld staan met zijn bijzondere goochelacts. Een plezier voor jong en oud!

 

Data 2023 | 16.30-19.30 uur

Zondag 26 november 2023

 

Extra vermaak tijdens feest of verjaardag

Zelf een feestje organiseren? Magic John is er graag bij. Magic John kleedt uw feest magisch aan met zijn goocheltrucs. Dichtbij aan tafel voor jong en oud, en voor de kinderen maakt hij de prachtigste ballonfiguren. Kijk op www.magicjohn.nl voor meer informatie, tarief en contactgegevens.

close

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!