west east chevronFill 75 facebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup Group 16 plussearch-glass third Line

Menukaart diner 

Rheezer Bistro | Gewoon welkom

Laat u zich verrassen door onze keukenbrigade met onze Menu’s Eiken | Vlier | Heide | Dennenappel of kiest u liever zelf uit de gerechten van onze kaart?

Kom genieten, binnen onder de gewelven bij de open haard of bij onze wijnkelder of op het intieme loungeterras. Helemaal niet ver van Hardenberg, aan de rand van het bos. Kom tot rust en wij verzorgen een smaakvol avondje uit voor u. Op afstand culinair genieten.

 

 

Proef de seizoenen

In onze Rheezer Bistro gaan we met de seizoenen mee: elk seizoen en soms nog wat vaker presenteren wij u een nieuwe menukaart. Passende bij de seizoenen en de producten die het Vechtdal in dat seizoen te bieden heeft.

 

Menu Chef | Verrassingsmenu

laat u culinair verrassen door de keukenbrigade

Menu Wijn-arrangement All-Inn p.p.
Eiken 3-gangen 42 18 72
Vlier 4-gangen 52 24 88
Heide 5-gangen 62 30 104
Dennenappel
6-gangen
70 36 118

 

 

 

 

 

 

All-inn arrangement bestaat uit:
menu, aperitief, wijn arrangement, tafelwater, koffie/thee en friandises

 

À la carte

Uit ons homarium:

Oester no3 – 3
Zeeuws – Creuse – Oosterschelde
Gillardeau no4 – 5
Frankrijk – vol – romig
Wereldberoemde oesterhuis Gillardeau
Halve kreeft – 26
bisque – gem sla – mais – aardappel – tomaat
Hele kreeft – 48
bisque – gem sla – mais – aardappel – tomaat
Surf en Turf – 52
ossenhaas – halve kreeft

Geserveerd met:
– soja vinaigrette – mirin – limoen
– ingemaakte beukenzwam – kerrie
– framboos vinaigrette – sjalot – citroen
– snijboon – appel – limoen

 

Voorgerecht

Wortel – 15                       
Roquefort – kamille – rettich – kerrie
Zalm – 16   
huisgerookt – pepquiño – sugar snap – mierikswortel – snijboon
Fazant – foie gras – 16
eendenlever – abrikoos – appel – mosterd – witlof
Rund – 15
carpaccio – truffel – rucola – pijnboompitten

 

Warm voorgerecht – tussengerecht

Coquille – 17         

kappertjes – Granny Smith – kaantjes – beurre blanc – bieslook

Bisque – 15
kreeftensoep – tomaat – prei – rivierkreeft – Hollandaise

Hoofdgerecht

Tournedos – 38
courgette – paprika – tomaat – rode port
Witlof – rode ui – 27
rode ui – bietjes – mais – wortel
Zeetong – 54
400/500 – à la meunière – Provençaalse groenten – aardappel
Tarbot – 35
filet – knolselderij – biet – aardappel
Hert – 35
rosé gebraden – stoverij – rode kool – aardappel – pompoen
Zwijn – 29
wang – zacht gegaard – mais – knolselderij – wortel

Supplement:
– Friet met truffelmayonaise – 4

 

Nagerecht

Kersen – 11  
clafoutis – stracciatella – tonka roomijs – kersensoep
Ananas – 11
kokos – limoen – passie – vanille
Kaas – 15
selectie van de Kaashelden – confiture blauwe bes – De Bessentuin
Dessert koffie – 7
Koffie naar keuze of thee van Viene – huisgemaakte friandises

 

Wijnarrangement

Bij elke gang een smaakvolle bijpassende wijn? Kies voor ons wijnarrangement:
6-gangen wijnarrangement: €36,00
5-gangen wijnarrangement €30,00
4-viergangen wijnarrangement €24,00
3-gangen wijnarrangement: €18,00

close

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.