west east chevronFill 75 facebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup Group 16 plussearch-glass third Line

Menukaart Pannenkoekenrestaurant

Menukaart Pannenkoekenrestaurant

Ambachtelijk gebakken, gewoon in de pan op het vuur. Met vers gemaakt beslag van eigen receptuur. En dát proeft u. U kunt kiezen uit een groot aantal variaties met zoete of hartige ingrediënten of combinaties hiervan. Ook warm aanbevolen: onze streekpannenkoeken en pannenkoeken van de wereld.

Pannenkoek van de maand

juni 2024 (Verkrijgbaar t/m 21 juni):

Vechtdal asperge | beenham | Vechtdal ei salade

Asperge klassiek, maar dan in een pannenkoek.
Proef het Witte goud uit het Vechtdal met Vechtdal asperges van Ernie van der Kolk Dalfsen

 

EK Pannenkoek: rood/wit/blauw/oranje

Witte chocolade pannenkoek met blauwe bessen uit de Bessentuin, aardbeien van Ernie van der Kolk, hangop van Zuivelboerderij De Waard met oranje musket

 

Speciaal voor de kids: een EK pannenkoek mét oranje voetbal

Voedselallergie en speciale wensen

Volgt u een dieet of heeft u een voedselallergie (gluten, lactose, noten, etc.) Ook voor u zijn er vele mogelijkheden. De puurheid van koken van de keukenbrigade geeft vele mogelijkheden.

Meld het ons! Het is prettig wanneer u voorafgaand aan uw bezoek of bij de reservering alvast vermeldt wat uw speciale wensen zijn, dan kunnen wij hierop inspelen. En zeker als het druk is, is dit zowel voor u als ons prettig. Bij spontaan bezoek spelen we uiteraard ook direct in op uw wensen.

Daarnaast zijn wij lid van de Vereniging Erkende Pannenkoekenrestaurants en getoetst door Glutenvrij.

close

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!