Kindvriendelijk restaurant

Genoeg te doen voor kinderen: Alle Tijd voor spelen!

Lekker spelen en klauteren wanneer je wacht op je pannenkoek of je ouders genieten van een culinair diner in de Rheezer Bistro.

Knof's Speelbos

Kom binnen spelen in de speelkamer "Knof's Speelbos". Pannenkoeken bakken in het speelkeukentje, kruipen door de kruiptunnel en springen over de bladeren!

Natuurlijk spelen

Is het mooi weer of droof? Kom dan lekker buiten spelen in de speeltuin bij het terras. Glijden van de glijbaan, klimmen in het klimnet en op de touwen tussen de bomen, balanceren over een grote boom, zand takelen of zandtaartjes bakken: ontdek het allemaal!

En heb je zin om op avontuur te gaan en nieuwe dingen te ontdekken? Ook dan ben je bij de Rheezerbelten op het juiste adres. Leuke activiteiten voor verjaardagsfeestjes en tijdens de vakantie: Lekker Buiten Spelen! Ook de kinderen kunnen zich in het Vechtdal Overijssel prima vermaken.

Buiten spelen

Struin door zandverstuiving de Rheezerbelen tijdens onze kinderwandelroute Knof de Pad en los het mysterie op van de verdwenen kok. Een mysterie dat vraagt om echte speurneuzen. Lees meer...
Speel een potje midgetgolf onder de bomen.
Doe de Paddentrek naar Natuuractiviteitencentrum De Koppel.
Ga lekker ravotten in zandverstuiving de Rheezerbelten.

GeoRun the Signs

Gewapend met een stepbike en een GPS-systeem ga je op pad op zoek naar Waypoints. GeoRun the Signs: Een negen kilometer lange steptocht met GPS. Met opdrachten van uitdaging, beproeving en volharding. Lees meer...

Zandverstuiving De Rheezerbelten

Kinderen kunnen urenlang spelen op het 15 tot 20 meter hoog stuifduin tussen eikenhakhout struweel met ver uitzicht.

Stuifduinstruin

Gewapend met GPS op ontdekkingstocht in het bos de Rheezerbelten met de stuifduinen.

Kinderfeestje en schoolreisje

Ben je binnenkort jarig en mag je een feestje geven? Of op zoek naar een leuke omgeving voor het schoolreisje? Ook dan kun je terecht bij de Rheezerbelten! Houd je kinderfeestje bij ons, bak je eigen pannenkoek, speur naar sporen tijdens de kinderwandelroute Knof de Pad, goochel met Magic John, kom midgetgolven. Lees meer...

Recreatieplas De Oldemeijer

Een natuur speelvijver verscholen in het groen lekker met handdoek, schep en emmer op het strand het grootste zandkasteel van héél het Vechtdal bouwen.

Attractiepark Slagharen

Ontdek attractiepark Slagharen in meer dan 30 attracties en shows. Met duizelingwekkende snelheden driemaal over de kop in het attractiepark. En neem een duik in het waterpark Aqua Mexicana.

Plopsa Indoor Coevorden

Je allereerste kriebels bleef je hier. 

Bezoek Plopsa Coevorden en ontmoet je Studio 100 helden: K3, Bumba, Kabouter Plop, Mega Mindy, Amika. 

Wildlands Zoo Emmen

Maak een wereldexpeditie in één dag in WILDLANDS. Reis als echte avonturier door de jungle, de savanne en het poolgebied. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.