west east chevronFill 75 facebookArtboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding instagramminusnotification-closeGroup Group 16 plussearch-glass third Line

Nationale Pannenkoekdag | 8 èn 15 maart 2024

Op vrijdag 8 maart was het Nationale Pannenkoekdag, de dag waarop de pannenkoek in het bijzonder in de spotlights staat. Dit jaar vieren dit óók op 15 maart. Wederom worden de handen ineen geslagen met Kindcentrum De Vlinder uit Heemse. Maar ook met wijkcentrum Norden-Hazenbos en met Stichting De Zonnebloem om deze feestelijke dag nog specialer te maken.

15 maart Jong bakt voor oud | Wijkcentrum Norden-Hazenbos

Op vrijdag 15 maart gaan we samen met kinderen van Kindcentrum De Vlinder pannenkoeken bakken in wijkcentrum Norden-Hazenbos. Een extra pannenkoekendag waarop de pannenkoek feestelijk centraal staat en jong bakt voor oud. Een ochtend met spelletjes en gezelligheid. En natuurlijk wordt er als afsluiting samen gesmuld van de gebakken pannenkoeken. Inwoners van de wijk Norden-Hazenbos kunnen zich gratis opgeven bij Hans Heemskerk secretaris@norden-hazenbos.nl of per telefoon op 0658708895.

close

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.