Openingstijden

Gewoon Welkom!

De Rheezer Bistro is dagelijks geopend voor diner en van maandag t/m vrijdag voor de lunch. Met een speciale lunchkaart Rheezer Bistro en de dinerkaart van de Rheezer Bistro.
Ook voor koffie/thee en taart ontvangen we u graag, bijna altijd is dit mogelijk op het terras of in de Rheezer Bistro.
Het Pannenkoekenrestaurant is vanaf oktober geopend van vrijdag t/m zondag en dagelijks in reguliere schoolvakanties (Herfstvakantie Noord/Midden en Zuid en Kerstvakantie en Voorjaarsvakantie Noord/Midden en Zuid).
De beide restaurants hebben ieder een eigen kaart. 
Om teleurstelling te voorkomen is reserveren vooraf prettig, zowel voor lunch | diner | koffie | activiteiten, telefonisch of dmv ons reserveringsformulier. Komt u spontaan aan dan wordt bij de deur gekeken of we u een plekje kunnen bieden. Vol=Vol.

Gewoon Welkom!

In onze beide restaurants bent u weer meer dan welkom! Het reserveren is verplicht voor beide restaurants voor binnen en buiten.

Reserveren? Dat kan via:

Telefoon: 0523-270012
of via onderstaand reserveringsformulier

Maatregelen Corona

Wilt u meer lezen over onze getroffen maatregelen: klik hier
 

Reserveringsaanvraag

Vul onderstaande reserveringsaanvraag in. Komt u binnen 24 uur dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen op 0523-270012.

Corona check

Vanaf zaterdag 25 september a.s. moeten wij als horeca de ons opgelegde verplichte Coronacheck uitvoeren. U als gast kent de verantwoordelijkheid die u moet nemen om ons te bezoeken. We zullen de Coronacheck zo goed mogelijk uitvoeren, maar binnen het praktisch haalbare na ook overleg met de gemeente Hardenberg. Heeft u vragen hierover? Belt u ons gerust.