Openingstijden

Ivm corona zijn onze restaurants gesloten. Vanaf 1 juni a.s. gaan we gedeeltelijk weer open. Maar wij hebben een tijdelijke creatieve afhaalservice middels onze Drive Inn. Gewoon Welkom!

Pancake Drive Inn & Rheezer Bistro Drive Inn

Geniet alsnog van onze heerlijke ambachtelijke pannenkoeken en gerechten uit onze Rheezer Bistro, maar dan tijdelijk in jouw eigen huis. Lees verder...

Heropening Horeca 1 juni 2020 | Deuren weer open!

Vanaf 1 juni 2020 mogen we, hetzij beperkt, weer gasten ontvangen. In onze beide restaurants bent u weer meer dan welkom! We hebben u gemist! U kunt dus weer uit eten. In deze bijzondere tijden zal het anders zijn, wij moeten ons houden aan het horecaprotocol om goed voor u en voor ons team te zorgen. Lees meer...

Reserveren verplicht

Om ophoping van gasten bij de ingang te voorkomen is reserveren verplicht, zowel voor het Pannenkoekenrestaurant als ons à la carte de Rheezer Bistro. Bij de reservering vragen wij om uw naam, uw telefoonnummer, de samenstelling van uw gezelschap en doen we een gezondheidscheck.
U kunt telefonisch reserveren voor één van onze restaurants op tel.nr. 0523-270012
U kunt via onze website een reserveringsaanvraag doen via de knop reserveren in de menubalk op deze website of mail info@rheezerbelten.nl.